Ziyaretçilerine alışveriş, yaşam ve eğlence alanı sunmanın yanı sıra kentin sosyal yaşamını da renklendiren Kahramanmaraş Piazza'da ünlü model Şebnem Schaefer, buz pistinde gerçekleştirilen “2014 Moda Trendleri” defilesinde fırtına gibi esmekle kalmayıp,  profesyonellere  taş çıkaran dans performansıyla da nefesleri kesti. Aynı dansı Samsun Piazza AVM'de gerçekleştirirken düşen, buna rağmen bir profesyonele yakışır şekilde dansına devam eden ünlü mankenin bu kez son derece temkinli olduğu gözden kaçmadı. Defileden bir gün önce K.Maraş'a gelerek buz pistinde sürekli prova yapan ünlü manken, defileyi kazasız  tamamladı.

Alışveriş merkezlerindeki markaların 2014 konseptinin yansıtıldığı defilede, ünlü manken Schaefer'e Miss Globe Turkey 2013 unvanına sahip Burçin Serdar,   Model of Turkey 2013 unvanına sahip Erhan Sobacı ile birlikte 5 bayan ve 5 erkekten oluşan mankenler eşlik etti. 

Adeta nefesler tutularak izlenen defilenin ardından ünlü model, sunucu ve manken Şebnem Schaefer,  buz pistinde yaptığı özel gösteri ile de Kahramanmaraşlıları kendine hayran bıraktı. Unutulmaz bir şova imza atan Schaefer, güzelliğinin yanı sıra sıcak tavırlarıyla da  büyük sempati topladı.

Şebnem Schaefer'e ağırlığınca dondurma:

Açıldığı tarihten bu yana 8 milyon üzerinde  ziyaretçiyi ağırlayan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde gerçekleşen defileye bölge halkı yoğun ilgi gösterdi.

Schaefer,  defile sonrasında buz pisti alanına getirilen ağırlığınca dondurmayı eline satır alarak kesmeye çalıştı. Kaya gibi sert dondurmayı kesmek için büyük efor sarf eden ünlü manken, izleyenlerden bol bol alkış aldı. Dondurmayı  ustasından yardım alarak kesmeyi  başaran Schaefer, satırı havaya kaldırarak izleyenleri selamladı.

 Defilenin sonunda ''Piazza Moda Trendleri-2014'' yazılı dev boyuttaki pasta, Rönesans Yönetim A.Ş Genel Müdürü Selçuk Şişman, K.Mamaraş Piazza AVM Müdürü Serbülent Tekinşen, Şebnem Schaefer ve defileye katılan modeller tarafından izleyenlerin alkışlarıyla kesildi.