Medya patronu Ilıcalı, Seda Sayan ile Sinan Engin'in futbolcu oğlu Oğulcan'ı yeni kadroya eklemeyi planlıyor. Geçen günlerde yarışmanın çekildiği Dominik Adası'na giden Engin'in de bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. Oğulcan Engin'in sosyal medyada Acun Ilıcalı ile paylaştığı fotoğrafta 'Anlaştık' notunu düşmesi haberi güçlendirdi.
Survivor All Star'la reytingleri alt üst etmeyi başaran Acun Ilıcalı, önümüzdeki yıl yarışmada bir sürprize imza atmaya hazırlanıyor. Acun Ilıcalı, Seda Sayan ile Sinan Engin'in futbolcu oğlu Oğulcan Engin'i yeni kadroya dahil etme planları yapıyor.

Milano'daki European School Of Economics'de öğrenim gören 24 yaşındaki oğlu Oğulcan Engin, önceki gün Survivor yarışmasının çekildiği Dominik'te fotoğraflarını paylaşmıştı.Düzenli olarak yapılan Acun Medya turnuvasına katılan Oğulcan Engin'in üstü çıplak fotoğrafları dikkat çekmiş. "Vücudun hayırlı olsun, vücut diyorsun yani!" yorumları çok konuşulmuştu.

TEKLİFE SICAK BAKIYOR

Geçen günlerde yarışmanın çekildiği Dominik Adasın'ı ziyaret eden Oğulcan Engin'in de bu teklifi kabul ettiği iddia edildi. Acun Ilıcalı ile Dominik'te çekilen resmini sosyal medyada paylaşan Oğulcan Engin'in "Anlaştık" ifadesini kullanması iddiaların doğru olduğunu gösteriyor.

OĞULCAN ENGİN KİMDİR?

30 Ağustos 1990'da Ankara'da Beşiktaş'lı eski futbolcu Sinan Engin ile ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın oğlu olarak dünyaya gelen Oğulcan Engin 1999 yılında 9 yaşındayken Beşiktaş'ın minik takımında forma giymeye başladı. 2001 yılında ise Futbol lisanını aldı. 2007'de 2 kez Türkiye U-17 formasını giymeyi başaran Oğulcan Engin, futbolu dışında özel hayatıyla da dikkat çekiyor. 2009 yazında Bebek'te arabasının aynasıyla çarptığı İtalyan gençle kavga ederek, gazetelere çıkmıştı. Yine aynı yıl annesi Seda Sayan ile Lays cips reklamında da oynadı.