Acun Ilıcalı henüz Survivor All Star bitmeden yeni Survivor için hazırlıklara başladı. Yeni dönem için yarışmacılardan bazılarını seçen Ilıcalı'nın yarışmacı olarak düşündüğü isimlerden biri de Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin. Milano’da eğitim göre 24 yaşındaki Engin geçtiğimiz günlerde Dominik’te çektiği fotoğraflarını paylaşmıştı. Her fırsat bulduğu vakitte Acun Medya turnuvalarına katılan genç futbolcu seneye Survivor yarışmasında izleyicilerle buluşacak. 
Oğulcan Engin Kimdir?

Futbol Takım Kariyeri Beşiktaş JK Alt Yapı 1999 yılında 9 yaşındayken Beşiktaş'ın minik takımında forma giymeye başladı.

2001 yılında lisanını aldı. Beşiktaş A2 Oğulcan, 2007-08 sezonundan itibaren Beşiktaş A2 takımında görev yaptı. 2,5 senede A2 takımda 31 maça çıkıp 4 gol attı. 23 Ağustos 2008 tarihinde çapraz bağlarından ameliyat olan Oğulcan'in 4 ay futbol sahalarından uzak kalacağı belirtildi. Kasımpaşa SK Sakatlığı yüzünden uzun süre futboldan uzak kalan Oğulcan, forma şansı bulamadığı Beşiktaş'tan ayrılıp 2010 yılının Ocak ayında bedelsiz olarak Kasımpaşa SK takımına transfer olmuştur.

Milli Takım Kariyeri Türkiye U-17 2007'de 2 kez Türkiye U-17 formasını giymeyi başarmıştır. Türkiye U-18 2008'deki Piestany Turnuvası da Türkiye U-18 milli takım formasını giymiştir. Özel Yaşamı 30 Ağustos 1990'da Ankara'da Beşiktaş'lı eski futbolcu Sinan Engin ile ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın oğlu olarak dünyaya geldi. Futbolu dışında özel hayatıyla da dikkat çeken Engin, 2009 yazında Bebek'te arabasının aynasıyla çarptığı İtalyan gençle kavga ederek, gazetelere çıkmıştı. Yine aynı yıl annesi Seda Sayan ile Lays cips reklamında da oynadı.