Karadayı Dizisinde Rol Alan Oyuncu Sema Öztürk Aynı Dizideki Arkadaşı Kenan İmirzalıoğlu Hakkında Şok Eden Açıklamalarda Bulundu.

Her kadın gibi mücevher kullanmayı sevdiğini belirten Sema Öztürk, Karadayı dizisine biraz geç başladığını ve ikinci sezonun sonuna doğru başladığını anlattı. Dizide zor bir rol üstlendiğini belirten Öztürk, deneme kaydında şarkı söylediğini ve ancak rol gereği bülbül gibi sese sahip bir oyuncunun gerekliliğini yaşadıklarını söyledi.

Kaydın çok güzel geçtiğini belirten Sema Öztürk, rolü kaptığını ve çok mutlu olduğunu ifade etti. Kenan İmirzalıoğlu'nun dizi ekibi tarafından da çok sevildiğini belirten Öztürk, dizideki "Süeda" karakteri hakkında da kendini sevmeyen bir adam için çok şeyler denediğini ve çok şeyden vazgeçtiğini belirtti.

Süeda'nın dizide erkeğin ilgisini çekmek için çok çaba sarfettiğini belirten Sema Öztürk, tam tersine kaybettiğini açıkladı. Öztürk, ideal kilosunu korumak için yediklerine dikkat ettiğini, haftada en az 4 gün 7-8 kilometre tempolu yürüyüş yaptığını ve pilatesi çok sevdiğini anlatırken bir soru üzerine, "Kenan İmirzalıoğlu ile aynı dizide rol almak çok güzel. Birlikte rol aldığım bütün karakterlerim kaslı, iyi karakterli, iyi kalpli, çok yakışıklı olsa kim hayır der ki" karşılığını verdi.