Hürriyet Gazetesi Yazarı Cengiz Semercioğlu, Cannes Film Festivali'nde Kırmızı Halıda Boy Gösteren Fahriye Evcen ve Cansu Dere'ye Ağır Sözler Etti.

Foto muhabirleri tarafından tanınmadıkları halde poz verme çabasındaki iki oyuncuyu eleştiren Cengiz Semercioğlu'nun yazısı;

"CANSU KİME POZ VERİYOR"

"Ünlü oyuncular, ödüle aday filmlerin yönetmenleri kırmızı halıya çıkmadan önce anons edilirler "“Bilmem kim geliyor kırmızı halıya, şimdi de şu geliyor” diyerek..."

Dünyanın en büyük ajansları, gazetelerin foto muhabirleri de hemen pozisyon alırlar en güzel kareyi yakalayabilmek için. Bu bilgiler sonrasında şimdi Cansu'nun şu fotoğrafına bir bakın. Cansu poz veriyor da kime veriyor?

"BU KIZ DA KİM" DİYEREK BİLE BASMIYORLAR

Arkadaki foto muhabirlerinin umrunda değil. Kendi aralarında muhabbete dalmışlar, kırmızı halıya çıkacak ünlüyü bekliyorlar.. "Bu kız da kim" diyerek ilaç niyetinde bir kare bile deklanşöre basmıyorlar..

"SPONSORA POZ VERİYORLAR"

Cansu için öyle de Fahriye için farklı mı? O da poz verdi ama kimse dönüp bakmadı. Peki bu pozları kime veriyor güzel oyuncularımız? Söyleyeyim. Sadece sponsorun orada hazır bulundurduğu tek bir fotoğrafçıya.."