Survivor 2016'nın en çok konuşulan isimlerinden Semih Öztürk, sakatlığını gerekçe göstererek dokunulmazlık oyununda oynamayınca, yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemiş oldu. TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama' programında yorumculuk yapan Hakan Hatipoğlu, gönüllüler takımının 10-1 gibi çok farklı bir skorla kazandığı son dokunulmazlık oyununda oynamayan Semih Öztürk'ü hedef aldı.
Doktorun 'oynayabilir' raporuna rağmen kenarda oturmayı tercih eden Semih Öztürk'e sert sözlerle yüklenen Hatipoğlu, "Atakan için doktor 'Üç gün daha raporu var' dedi. Semih için ise 'Oynayabilirsin' dedi. O zaman Semih'in çıkıp oynaması lazım. 'Benim zaten SMS'im var, dizim de biraz ağrıyor. Nasıl olsa beni yazsalar da kimse gönderemez. Ben geçeyim barakaya. Oyunlara bile gitmeyeyim. Nasılsa bana SMS atan insanlar var...' Semih için söylemiyorum, eğer herhangi birisi yatıp SMS bekliyorsa kusura bakmayın ama sizi de beni de enayi yerine koyuyordur" ifadelerini kullandı.

Ünlüler takımında yer alan Atakan Arslan ile Semih Öztürk'ü karşılaştıran Hakan Hatipoğlu, "Survivor'da seyrettiğiniz insana oy atacaksınız. Mesela Atakan'ın oyu 3-4 gündür oynamadığı için düşecektir. Oy atıyorsanız, cebinizden para çıkıyorsa ne olur bazı şeyleri hakkını vererek yapın. Survivor'da yatarak kimse şampiyon olamaz. Doktor 'oynayabilir' diyorsa oynayacaksın. Ayrıca doktor raporuna rağmen oynamazsan karşı takıma en zayıfı seçme hakkını tanıyorsun. Semih, Atakan'dan daha akıllı. Ancak Atakan, Semih'ten daha Merhametli ki bence Survivor'da merhamet daha önemli" şeklinde konuştu.

2010 yılında Survivor Kızlar-Erkekler'de, geçtiğimiz yıl ise Survivor All star'da yarışan Hatipoğlu'nun bu sözleri, Semih Öztürk'ün hayranlarının büyük tepkisini çekti.

Kaynak: Milliyet