Fox TV'nin sevilen dizisi 'Sen Benimsin' 4. bölüm bomba gibi gelişmelerle geliyor. 'Sen Benimsin' 4. bölüm ve bu akşam yayınlanacak olan son bölümde neler yaşanacak, neler olacak? İşte 'Sen Benimsin' 4. bölüm ile ilgili tüm detaylar ve özet bu haberimizde sizleri bekliyor...




Sen Benimsin 4. Bölüm Özeti
 
Nağme, Ejder’in Elvan’a imam nikâhı kıymasına izin vermiştir. Nikâh kıyılacak, namusu temizlenen Beşir rehin tuttuğu Defne’yi sağ salim evine gönderecektir. Fakat Nağme buna nasıl tahammül edecek, tamamen göstermelik de olsa, kıyılacak bu nikâhtan sonra orada, o çiftlikte mutlu olabilecek midir? Elvan dediğini yapmış, Ejder’in karısı olmuştur sonunda; sevinç içindedir. Nikâh kıyıldıktan sonra çiftlikte Nağme’yi bulamayan Ejder endişelenir. Yoksa Nağme çekip gitmiş midir? Onu bulmalı, bir delilik yapmasına engel olmalıdır. Bu sırada Beşir, Defne’yi bırakmış, genç kız perişan halde çiftliğe gelmiştir. Fakat Şimal, Beşir’e ailesine yaşattıklarının bedelini ödetmeye kararlıdır. Ejder ve Nağme tüm bu olumsuzluklara rağmen birbirlerine ve aşklarına tutunmaya çalışırken işler ne yazık ki istedikleri gibi gitmeyecektir.






Sen Benimsin 3. bölümde neler yaşandı?
 
Ejder ve Nağme düğün sonrası yepyeni bir hayata başlarlar. İkisi de çok mutludur. Mutluluklarını bozan tek şey Elvan’ın varlığıdır. Nağme Elvan’la aynı evde yaşamak istememektedir. Ejder, Elvan’ı İstanbul’a, kimsenin onu bulamayacağı güvenli bir yere göndermek ister. Ancak Elvan’ın abisi Beşir’in herkese zarar verecek büyük bir planı vardır. Yenilmezler ailesini zora sokacak bu plan Nağme’yi çok önemli bir kararın eşiğine getirecek, Ejder’e olan sevgisi bir kez daha sınanacaktır. Elvan’dan kurtulmaları sandıkları kadar kolay olmayacaktır.