Kısmetse Olur'un yeni sezon kızlarından Serap Gürbüz göbeğine taktığı "piercing" ve seksi imajıyla şok etti. Serap Gürbüz instagram fotoğraflarının tamamına yakınında seksi pozlar veriyor. Serap Gürbüz nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Serap Gürbüz'den bomba fotoğraflar haberimizde.

Kısmetse OLur yarışması bu sezonda da skandallardan kurtulamayacak gibi görünüyor. Kısmetse Olur yarışmasının yeni sezon yarışmacılarından Serap Gürbüz Instagramdan verdiği birbirinden seksi pozlarla imajını açıkça belli ediyor. Göbeğine taktığı piercing nedeniyle midir nedir Serap Gürbüz sürekli olarak da sürekli olarak göbeği açık fotoğraflar yayınlıyor.

Bazen bir ev kızı, bazen vamp bir gece kadını görüntüsüne bürünen Serap Gürbüz "seksi" olmaktansa bir türlü vaz geçmiyor.

Kısmetse Olur gelin adayı Serap Gürbüz Çakıl isimli köpeğinden bir türlü vazgeçmiyor. Serap'la birlikte olmak için köpeğini de kabul etmek gerekiyor. Serap Gürbüz'ün köpeği Çakıl'da sahibini çok seviyor. Serap Gürbüz "İnsanlardan daha çok köpeğini sevdiğini" söylüyor. 

SERAP GÜRBÜZ FOTOĞRAFLARI

Bakalım köpek sevdalısı Serap Gürbüz kendisine sevdalanacak bir erkek bulabilecek mi?

Serap Gürbüz instagram

Spor yapmaktan hoşlanan Serap Gürbüz müzik dinlemekten hoşlanıyor. Serap Gürbüz sevgililerini ise bir daha hatırlamamak üzere unutuyor.

Serap Gürbüz yengeç burcundan ve deli dolu bir insan. Damat adaylarının her an canını yakabilecek bir gelin adayı ve damat adayları çok dikkatli olmak zorunda.

Serap Gürbüz damat adayı için ise 'Merhametli ve maço olmalı' diye konuşuyor.