Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç Bodrum'da bir gece kulübünde sahne alırken, hayranlarına mutlu haberi verdi ve sağlığına tamamen kavuştuğunu açıkladı. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Ortaç, eski ve yeni albümünden çok sayıda şarkı seslendirdi. Konsere eşi Chloe Loughnan da katılırken, yakın dostları da Ortaç'ı dinlemeye geldi.

Sağlığına kavuştuğu müjdesini hayranlarına veren Serdar Ortaç,  “Dünyanın ne önemli şeyi sağlık. Allaha şükür tekrar sağlığıma kavuştum, tekrar sahnelerdeyim. En önemli ikinci şey ise evliliktir. Benim için sağlıktan sonra ikinci güzel şey sizin için kaçıncı sırada bilemem ama benim için en önemli şey bunlar. Eşim burada beni dinliyor. Eğer hayatında güzel bir aşk ve evlilik varsa her şey yoluna girer. Benim artık bekarlarla işim olmaz arkadaşlar” ifadelerini kullandı.

Dansçılarıyla şov yapan Ortaç, evlendikten sonra kadın dansçılarına çok fazla dokunamadığını ve onlarla fazla dans edemediğini ifade etti. Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan ise, "Dans eden birisin, yap aşkım problem yok" diyerek cevap verdi.
Konserine kaldığı yerden devam eden ünlü sanatçı, kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 2 bin kişiyi coşturdu. (Beyazgazete)