Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın eşi Chloe'nun yüzünün halini görenler gözlerine inanamadı. Son haliyle büyük şaşkınlık yaratan Chloe, kaldırımdan düştüğünü ifade etmişti ancak yapılan açıklamalar ve görüntüler bunun böyle olmayabileceğini gösteriyor. Peki Serdar Ortaç'ın eşi Chloe ABD'de dayak mı yedi? Kaldırımdan düştü açıklaması yalan mı? İşte merak edilen iddianın yanıtı...

Serdar Ortaç'in eşi Chloe geçtiğimiz günlerde iş için gittiği Miami'de küçük bir kaza geçirmişti. Ancak iş seyahati sonrası görüntülenen Chole’un suratındaki yara izlerinin, çok da ‘küçük’ yaralar olmadığı görüldü. ABD kulislerinden gelen dedikodular, ünlü modelin darp edildiği yönündeyken, boksla ilgilenen sporcular da bu izlerin darp izi olduğunu destekledi.

Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan, Miami'de kaldırımdan düşerek yüzünün bu hale geldiğini söyledi. Ancak iddialara göre İrlandalı model darp edildi.

SARKINTILIĞI AFFETMEDİ

İrlandalı modelin geçirdiği kaza için eşi Serdar Ortaç da “Büyütecek bir şey yok. Kaldırıma takılıp düştü” dedi. Ancak ABD'den gelen iddialar farklıydı.



İddiaya göre Chloe Loughnan, geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla bir gece kulübüne gitti. İrlandalı modelin yanında bir süredir tanıdığı erkek arkadaşları da vardı. Grupta bulunan ABD'li bir erkek, alkolü fazla kaçırınca sarkıntılık etti. ABD'li adamın, işi abartması üzerine Chloe Loughnan sarhoş adamı mekanda itti. Ayağı takılıp yere düşen sarhoş ABD'li de öfkeyle ayağa kalkıp güzel modele yumruk attı. Chloe Loughnan da başına geleni eşinden saklamak için ‘kaldırımdan düştüm' yalanını söyledi.
SPORCULAR ‘DAYAK' DEDİ

İrlandalı güzelin olaydan sonra çekilen fotoğrafı da darp iddialarını güçlendirdi. Dövüş sporuyla uğraşan birçok kişi İrlandalı güzelin yara bere içerisindeki fotoğrafına şöyle yorum yaptı: “Yıllarca kickboks yaptım az buçuk bu durumları bilirim. Düşmeyle alakası yok. Burnunun üstüne düşer mi insan hiç! Düşse zaten kırılır o burun. Dayak izleri bunlar.”