Ünlü Popçu Serdar Ortaç, Pal FM'de Yayınlanan 'Emel Yalçın Drive Time' Programında Önemli Açıklamalarda Bulundu. 
 
"ÇOK PARAM VAR SEVE SEVE VERİRİM"
 
"Dünya starlarına bakıyorum Rihanna'nın klibi çıkmış 25 milyon tık almış bizimkiler 200 milyon zorla star çıkarmaya çalışıyorlar bu işi de müzik prodüktörleri yapıyor. Benim 350 bin organik takipçim var ama çok param var buradan sesleniyorum seve seve veririm milyon takipçi ve tık satın alabilirim."
 
"CHLOE GİTMEK İSTERSE TUTMAM"
 
"Chloe yaşından çok olgun bir kadın. Ama bir gün gitmek isterse kabullenebilirim. Şuan zannetmiyorum böyle bir şey olacağını ama babam hep der ki 'annene bile güvenme' Bir insan yerinde durmak istemezse gider tutamam"
 
"OYNARSAM KARIM BENİ KESER"
 
"Adım kumarbaza çıktı. at yarışı oynuyorlar dünya kadar para kaybediyorlar o kumar olmuyor mu? Benimki mi kumar! Çok para kaybettim. O paralarla şimdi 2 tane televizyon kanalı sahibiydim. Kanalımda masa başında oturuyordum. Ama artık bana yasak. Karım beni keser oynarsam. Kıbrıs'da konsere gidiyorum, kalmak yasak işim bitiyor hemen dönüyorum."
 
"BOY FARKI SORUN OLUYOR"
 
"Aramızdaki boy farkı bazen sorun oluyor. Bana ' ben uzun boylu değilim sen kısasın' diyor. Türk standardı 1.67 ben 1.69'um karım 1.80 topuklu giyiyor oluyor 2 metre, ben cüce değilim o uzun boylu ben ona 'zürafa' diyor muyum..."