Kanal D’nin başrollerini Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı, Burcu Biricik, Alma Terziç, Taner Turan, Uğur Uzunel, Baki Çiftçi, Kağan Uluca, Sezin Bozacı, Hakan Salınmış, Şebnem Doğruer, Ahmet Dizdaroğlu, Şerif Erol ve Tilbe Saran’ın paylaştıkları sevilen dizisi “Şeref Meselesi”nin Pazar akşamı ekrana gelen bölümü A/B SES’te günün en çok izlenen programı ve birincisi oldu.
 
“Şeref Meselesi”nin Pazar akşamı yayınlanan bölümü, A/B SES’te yüzde 6.48 reyting ve yüzde 15.61 izlenme payı ile birinci oldu.
 
Son bölümde neler oldu?
 
Kemal’in elindeki fotoğraflar nedeniyle Emir fena köşeye sıkışır. Bir tarafta canından çok sevdiği Yiğit, diğer tarafta tutkuyla savunduğu adalet ve hukuk kuralları vardır.
 
Kübra’nın bebeği aldırmadığını öğrenen Yiğit öfkesine hakim olamaz. Kübra’yı da bebeği de reddeder. Yiğit’in bu sert tavrına karşılık Emir ise babası tarafından sokağa atılan Kübra’ya sahip çıkar. Onu evlerine getirir ve bebekle beraber bakımlarını üstlenir. Bu durum Yiğit’i kaybettiğini düşünen Sibel’i kıskançlık krizine sokar. Sibel ve Yiğit’i gören Kübra onları ayırmak için bebeğini kullanır. Emir ise hiç beklenmedik bir şekilde Yiğit’in Sibel’e aşık olduğunu öğrenir.
 
Ayhan’ın cinayetini sorgulayan komiser Levent’in hedefinde Derya vardır. Genç kızın ifadesindeki tutarsızlıklar komiserin gözünden kaçmaz ve Derya’nın kabusu olur.
 
Yenilgiyi hazmedemeyen Sadullah, Yiğit’i Nihat’ın gözünden düşürmek için yeni bir planın peşindedir.
 
Son yaşadıkları karşısında iyice bunalan Sibel ani bir kararla Bora’nın evine yerleşir. Bunu öğrenen Yiğit çileden çıkar. Bora’nın kapısına dayanır.
 
Emir’in, kardeşi ile kanun arasında seçim yapmak zorunda kalması yetmiyormuş gibi Ayhan’ın ormanlık alanda bulunan cesedi morgdan çalınır. Bir yandan polis bir yandan hiç ummadıkları bir isim Ayhan cinayeti ile ilgili Yiğit ve Emir’in peşindendir.
 
Emlakçı dükkanını Yiğit’e kaptıran Sadullah’ın iyice gözü döner, elinde silahla açılış günü genç adamın karşısına dikilir. 

KAYNAK - MİLLİYET