Geçtiğimiz günlerde mide ameliyatı geçiren Seren Serengil'den şok itiraf. Seren Serengil, Kaan Urgancıoğlu için neler söyledi? Seren Serengil kimdir? Seren Serengil kaç yaşında evli mi? Seren Serengil instagram fotoğrafları haberimizde.

Star TV’de yayınlanan Duymayan Kalmasın programının sunucuları Deniz Akkaya ve Seren Serengil yaptıkları yorumlarla magazin gündemine yön veriyor. Star TV'deki Duymayan Kalmasın adlı programda günün önemli konularına farklı bakış açıları getiren iki güzel sunucu Demet Akbağ’ın evini Kıvanç Tatlıtuğ’a kiraya vermesi konusunu masaya yatırdılar.

Konunun fazla büyütüldüğünü ve Demet Akbağ’ın sürekli olarak Tatlıtuğ üzerinden bir baskı altına alındığını söyleyen ikili Akbağ’ın kirasını düzenli alıp alamadığını konuşurken Seren Serengil’den şaşırtıcı bir itiraf geldi:

“Ben de ünlü isimlere evimi kiraya vermek isterdim hatta Kaan Urgancıoğlu’na evimi bedavaya kiraya verirdim. Tabi annem buna ne der bilmiyorum ama çok sevdiğim beğendiğim bir isim ve bu yüzden de düşünmeden ondan kira almazdım bedavaya verirdim.”

Seren Serengil

Son zamanlarda Hakan Altun’la yakıştırılan Seren Serengil böylelikle hayalindeki erkeği de açıklamış oldu.

 

Aleyna Tilki Program Konuğu - Duymayan Kalmasın Star Tv Magazin programı 11 Ekim 2016... Aleyna 16 yaşında sahneye çıktı bütün magazin basını sallandı.
Sunucular Mesut Yar, Seren Serengil, Deniz Akkaya