Bu Şehir Arkandan Gelecek 3. bölüm fragmanı yayınlanırken Serenay Sarıkaya, sevgilisi Kerem Bürsin'in başrolünde oynadığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisine övgüler yağdırdı. Sarıkaya; Bürsin'in Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun'la rol aldığı dizi için "Gerçekten harika bir senaryo, fevkalade bir ekip ve proje. Umarım yerini bulur ve uzun soluklu bir proje olur" dedi.

atv'nin yeni sezona damga vuran, başrollerini Kerem Bürsin ile Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı 'Bu Şehir Arkandan Gelecek' sadece seyircisini değil Kerem Bürsin'in kendi gibi oyuncu sevgilisi Serenay Sarıkaya'yı da mest etti.

"HARİKA BİR SENARYO"

Sarıkaya; Bürsin'in Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun'la rol aldığı dizi için "Gerçekten harika bir senaryo, fevkalade bir ekip ve proje. Umarım yerini bulur ve uzun soluklu bir proje olur" dedi.

MİLYONLARI ATV'YE KİLİTLEYECEK

Dizinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü de heyecanlı sahneleriyle milyonları atv'ye kilitleyecek. Bu bölümde Şahin Vargı (Gürkan Uygun) ve Tekin Mirkelamoğlu (Burak Tamdoğan) yıllar önce yaşanan cinayetin ardından ilk kez yüz yüze geliyor. Ali (Kerem Bürsin) ve Derin'in (Leyla Lydia Tuğutlu) kaderin oyunuyla bir araya gelmesi ise yaşanan yüzleşmenin ardından aileleri alarma geçirecek.