Sosyal medyada son günlerde Serenay Sarıkaya'nın kanser olduğu ve göğsünden bir kitle alındığı iddia edilmişt.
Ancak HT Magazin'den Serkan Öztürk'ün haberine göre; Serenay Sarıkaya, 2008 yılında taktırdığı silikonlarının deforme olmasından dolayı ikinci kez operasyon geçirdi.
Nişantaşı Amerikan Hastanesi’ne yatan güzel oyuncunun formu bozulan göğüslerini düzelttirdiği öğrenildi. Geçen hafta Sarıkaya’nın göğsünde kitle olduğu için hastaneye yattığı haberleri çıkmıştı.

ESKİ FORMUNA KAVUŞTU
Güzel oyuncunun gizlice yapılan bir operasyonla yenilenen silikonları eski formuna kavuştu. Sevgilisi Kerem Bürsin de hastanede yattığı sürece Sarıkaya’yı yalnız bırakmadı.

Çarşamba günü hastaneye yatıp cuma günü taburcu olan oyuncu, operasyon için 12 bin TL ödedi.

Serenay Sarıkaya geçtiğimiz aylarda tatil fotoğrafını paylaşmış kısa sürede binlerce yorum ve beğeni almıştı.

Serenay Sarıkaya silikonlarını yeniletti

SERENAY SARIKAYA KİMDİR?

1 Temmuz 1991, Ankara'da doğmuş. Türk televizyon ve sinema filmi oyuncusu. 15 yaşındayken katıldığı bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülünü aldı. Aynı yıllarda Plajda adlı bir sinema filminde rol alarak profesyonel oyunculuğa adım attı.
 
İlk oyunculuk deneyimini Şaşkın (2006) filmiyle kazanan Sarıkaya, sonrasında Plajda (2008) filminde rol aldı. İlk başrolünü de Sinan Çetin'nin Peri Masalı (2008) dizisinde ve yine aynı yıl Sinan Çetin tarafından hazırlanan Limon Ağacı (2008) dizisinde başrolü üstlendi. Dizinin sona ermesinin ardından Adanalı (2008-2010) dizisinde rol almaya başladı. 2010 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Gizem Memiç'in ardından ikinci oldu ve Türkiye'yi Miss Universe yarışmasında temsil etmeye hak kazandı. Ardından Lale Devri (2010-2012) ve Medcezir dizilerinin başrolünde yer alarak popüleritesini arttırdı. Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filminde seslendirme yapan Sarıkaya Behzat Ç. Ankara Yanıyor filminde de rol aldı.
 
Dizi ve sinema filmlerinde oynamasının yanı sıra Sarıkaya, Reklam filmlerinde de yer aldı ve bazı önemli markalarında reklam yüzü oldu. 2014 yılında GQ Türkiye tarafından yılın kadını seçildi. Bugüne kadar bir Altın Kelebek Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı .