Kısmetse Olur programında yarışan damat adayı Serhan Çeliker kimdir? Adından sıkça söz ettiren Serhan Çeliker'in hayatı ve biyografisi. Serhan Çeliker'i tv izleyiciler daha önce nereden tanıyor.

Kısmetse Olur Serhan Çeliker biyografisini sizler için hazırladık.  Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programına karizmasıyla ve tavırlarıyla damga vuran adam olarak nitelendiren Serhan Çeliker kimdir?

Daha Önce Show TV'de yayınlanan Bu Tarz Benim Kızlar Erkekler programında yarışan ve finale kadar yükselen Serhan Çeliker artık evlenmek istiyor. Popülerliğini her bölümde attıran Serhan Çeliker birinci olacak damat adayları arasında en iddialı isim olarak görülmektedir.

İşte Serhan Çeliker hayatı. Kısmetse Olur Serhan Çeliker kimdir?  

Serhan Çeliker Kimdir

Kanal D ekranlarınızda yeni yayınlanmaya başlayan ve çok farklı bir  formatla yapılan Kısmetse Olur yarışmasında  yarışmacıları arasında olan Serhan Çeliker 1992 tarihinde Adana‘ da dünyaya gelmiştir. 26 yaşında olan Serhan Çeliker İstanbul’ da yaşamaktadır. Koyu Kahverengi gözlü olan yarışmacının boyu 188 cm ve 78 kğ dır. Yakışıklı yarışmacı  İstanbul’ da Tekstil sektörüyle uğraşmaktadır. Müjdat Gezen Kültür Ve Sanat Merkezi Konservatuarı, Tiyatro bölümde 3. Sınıf Öğrencisidir. Serhan Çeliker daha öncesinde de Show Tv ekranlarında yayınlanan Bu Tarz Benim Adlı yarışmaya katılmıştır