Flash Tv'de hafta içi her akşam yayınlanan Ana Haber Bülteni'nde yaptığı sert yorumlarla gündem yaratan başarılı sunucusu Mustafa Yenigün; Müge Anlı'nın Atv'deki Tatlı Sert adlı programına bir insan kaçakçısını bağlatıp, seri katil Atalay Filiz'i kaçırmayacakları sözünü almasına çok sert tepki gösterdi.

Müge Anlı'nın insan tacirini telefonla yayına bağladığını ve bunu rating amacıyla yaptığını söyleyen ünlü sunucu Mustafa Yenigün, "Madem bu adam açık açık insan kaçakçısı olduğunu söylüyor; telefonunu emniyete verin de operasyon yapsınlar" diyerek; Müge Anlı'ya bundan sonra Müge (Z)anlı diye sesleneceğini belirtti.

Yenigün'ün bu çıkışı, sosyal medyada günün en çok konuşulanları arasına girerken herkes Müge Anlı'nın vereceği cevaba kilitlenmiş duurmda. Bakalım Müge Anlı bu eleştiri karşısında susacak mı yoksa eleştirileri cevaplayacak mı?

MÜGE ANLI KİMDİR?



Bu arada Müge Anlı'ya eleştiirler Sosyal Medyada da onuşulmaya başlandı bile. Müge Anlı kullanıcıları yaptıkları yorumlarda "Müge Anlı bu saldırının altında kalmaz" ifadeleri yer aldı.