Müge Anlı ile Tatlı Sert programında eşinin kaybolduğunu söyleyerek aramaya gelen ve burada aldatıldığını öğrenen Serkan Kıyak, dün kendini asarak cnına kıydı. Serkan Kıyak'ın canına kıyması büyük üzüntüye neden olurken, Müge anlı'da bugün yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Dün çok üzücü bir haber aldım. Hepimiz onu çok sevmiştik. Buradan gittikten sonra eşiyle barışma çabalarını sürdürmüş ama ret cevabı almış. Çocuğunu ablasına bırakıp hayatına son vermiş. Geçen haberler de evde ölü olarak bulunuyor ama soruşturmalar sürüyor. Biz onu bugün İstanbul'a bekliyorduk onunla Zahide Yetiş'in programında birlikte mutfağa girecektik. Sanırım tüm amacını bu evliliğe bağlamış. Giderken morali gayet yerindeydi. Ailesi de 'seni yeniden evlendiririz' demiş. Biz burada kalması için de ısrar ettik. Burada yerlere yatınca biz ona bir psikiyatriden destek al demiştik ama kabul etmedi."

"Serkan çok iyi kalpli bir çocuk ben onu çok sevdim. Eşi, aileyi arayıp 'Maaşı da ben alacağım çocuğu da size bırakacağım' demiş. Benim annem de ilk bunu söylemişti. Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin."

Abisinin ölümüyle sarsılan kardeş Ayşe Şenol ise "Çok üzgünüz, abim en sonra 'çocuğum için yaşayacağım' dedi. Çocuğu dün onun ninnisiyle uyudu. Zehra'ya çocuğu vermeyeceğiz. Velayet konusunda bize yardımcı olur musunuz"

Bu arada Serkan Kıyak'ın intihar etmesini bahane edenler Müge Anlı'yı suçlamaya başladılar. Serkan Kıyak'ın Müge Anlı'ya çıktıktan sonra psikolojisinin bozulduğunu iddia edenler saldırıya geçtiler. Bazı TV yorumcuları da Müge anlı'yı ve sabah programlarını suçlu olarak gösterdiler.

Tüm bunlar olurken sosyal medyada binlerce kişi de Müge Anlı'ya destek mesajları attı.

MÜGE ANLI'NIN OLAY YARATAN MİNİ ETEKLİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLA

Müge Anlı'nın eleştirilere ne cevap vereceği merak konusu.