İşte Benim Stilim 3. Sezon yarışmacılarından Serpil Gülşah Yılmaz  kimdir? Serpil Gülşah Yılmaz’ın yarışmaya katılma amacı ne? Serpil Gülşah Yılmaz ile ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde…    

TV8’in sevilen yarışması İşte Benim Stilim 3. Sezon bölümleri ile beğeni kazanmaya devam ediyor. İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacıları da seyircinin dikkatini çekiyor. Yarışmacılardan Serpil Gülşah Yılmaz 32 yaşında bulunuyor. İddialı tavırları ile rakibinin olmadığını ifade eden sarışın güzel emlak sektöründe çalışıyor.  Öncesinde ise vitrin tasarımı yaptığını ve işinde de başarılı olmasına rağmen ekonomik kriz nedeni ile bıraktığını ifade ediyor. Moda konusunda her türlü bilgiye sahip olduğunu belirten yarışmacı jürinin eleştirilerini de dikkate almıyor. Bu nedenle de itici bir profil sergiliyor. Ayrıca dikkat çekmek için arkadaşları ile sürekli tartışmaya çalışıyor.

GÜLŞAH YILMAZ FOTOĞRAFLARI

Sunucu Öykü Serter’e karşı da ukala tavırlar sergiliyor. Sosyal ağlar üzerinde alay konusu olan Serpil, büyük ödülü kazanması halinde butik açacağını söylüyor. Öte yandan ekran önünde olmanın da keyfini yaşadığını ve oyunculuk yapabileceğinin de sinyallerini veriyor.