Sevda Kuşun Kanadında dizisinin başrol oyuncusu Murat Ünalmış, Naif hikayelerle toplumun her kesiminin izleyeceği bir dizi yaptık dedi.
“Sevda Kuşun Kanadında” dizisinin oyuncuları Ankara’daki gala için bir araya geldi. TRT Arı Stüdyosu’nda gerçekleşen galada sanat dünyasından birçok isim yer aldı. Dizinin başrol oyuncularından Murat Ünalmış, gösterim öncesi yaptığı açıklamada, “1968’li yıllardan 70’li yıllara taşan bir zaman diliminde, bugüne benzer hikayelerin yaşandığı bir dizi çektik. Tarihe bir parça ışık tutarak biraz da kurmaca karakterlerle, ki reel karakterlerle, naif hikayelerimizi bir araya getirdik. Toplumun her kesiminin izleyeceği bir dizi yaptık” şeklinde konuştu.
Dizinin yapımcılığını üstlenen Ahmet Nesim Şahin, seyirciyi çok heyecanlı hikayelerin beklediğini belirterek, “Akışı çok güzel oldu. 68’li yılların nostaljisine girecek seyirci. Çok hoş olaylarla karşılaşacak. Oyuncu arkadaşlar rollerini çok iyi canlandırdılar. Kendilerinden çok memnunum. Burada onlara herkesin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. 1 buçuk, 2 yıldır bu proje ile haşır neşiriz. 9 aydır da kast, senaryo gibi işlerle uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı.
Dizinin döneminin gerçek hikayelerine yedirildiğini aktaran Şahin, “Çok heyecanlı, çok güzel sahnelerimiz var elimizde. Türkiye’deki dizi sektörünün yapısı gereği iddiasızlık mümkün değil. Toplumun her kesiminin izleyebileceğini düşündüğüm bir iş. Dönem resimleri ile çok güzel şeyler göreceğiz, dönem insanlarını göreceğiz. Dönemin gerçek hikayelerine yedirilmiş kurgu hikayeler seyredeceğiz” diye konuştu.
Dizinin kadın başrol oyuncusu Deniz Baysal da, tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, “Büyük bir ekip işi oldu bu. Kamera arkası kamera önü herkes çok uğraştı. Umarım yaptıklarımızın karşılığını alırız” ifadelerini kullandı.