Sevgilisi ile öpüşürken yakalanınca çok utandı! Bostancı sahilinde düzenlenen maratona katılan Elvin Levinler, koşu sonrası sevgilisi Bülent Kocamanoğlu ile öpüşürken görüntülendiğini fark edince utandı.

'İnadına Aşk' dizisiyle adından söz ettiren Elvin Levinler, sevgilisiyle dudak dudağa öpüşürken objektiflere takıldı.

Bostancı sahilinde düzenlenen Nike Women Victory Tour'a katılan Elvin Levinler, maraton sonrası soluğu sevgilisi Bülent Kocamanoğlu'nun yanında aldı.

Çimlerin üzerinde köpeği ile birlikte eğlenen güzel oyuncu, bir ara aşka gelerek kimselere aldırmadan sevgilisiyle uzun uzun öpüştü. 

Elvin Levinler ile sevgilisinin, görüntülendiklerini fark edince utanıp sıkılmaları dikkati çekti.

Elvin Levinler Kimdir?



Elvin Levinler 24 Nisan 1988 doğumludur. Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nin ardından burslu olarak Koç Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 


Üniversite yıllarında Türk Atlantik Gençlik Konseyi'nin Genel Sekreteri olarak yurtdışında konferanslara katılarak Türkiye'yi temsil etti. Ayni zamanda Özlem Güzel Dans ve Müzik Okulu’nda aldığı bale eğitimini 2011'de Milli Eğitim Bakanlığı ve Royal Akademisi'nden bale öğretmenliği diploması alarak tamamladı.  İnadına Aşk dizisinde Nehir Aras karakteriyle üne kavuşmuştur.