Sevil Uyar kimdir nereli kaç yaşında? İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler Sevil Uyar biyografisi ve resimleri, Sevil Uyar Kimdir? Ekranların fırtınalar estiren yarışma proğram’ı İşte Benim Stilim 2016 yarışmacıları haberimizin detayında meraklıları için oluşturuldu. 16 Yarışmacısı ile 1 Ocak Cuma gününden itibaren Tv8 ekran’ında izleyicisi ile buluşacak sevilen yarışma İşte Benim Stilim 2016’nın merak edilen ünlüleri kimler? İşte Benim Stilim 2016 Sevil Uyar kimdir? Sevil Uyar kaç yaşında? Sevil Uyar boyu kaç? Sevil Uyar kaç kilo? Sevil Uyar kimdir nereli kaç yaşında? İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler Yarışmacısı Sevil Uyar biyografisi, Sevil Uyar nasıl ün kazandı? Sevil Uyar biyografisi.

Sevil Uyar (d. 1982) Türk model ve oyuncu.

 Biyografi

Sevil Uyar, 2004 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında beşinci olmasının ardından 2005 yılında yönetmenliğini Bülent İşbilen'in yaptığı Aşk Oyunu adlı dizideki başrolü ile sanat hayatına atıldı. Ayla Algan, Şahika Tekand ve Meltem Cumbul gibi ustalardan eğitim aldı.

 2006 yılında katıldığı Miss Model of Turkey yarışmasında Türkiye birincisi olan Sevil Uyar, 2007 yılında yönetmenliğini Faruk Aksoy'un yaptığı Çılgın Dersane Kampta filmi ile beyazperdeye başrol oyuncusu olarak merhaba dedi.

İŞTE BENİM STİLİM 2016 ÜNLÜLER YARIŞMACILARI FOTO GALERİ

Sevil Uyar

Aynı yıl yönetmenliğini Serpil Kurtça'nın yaptığı "Yalan Dünya" isimli televizyon dizisinde başrol oynayan sanatçı, Star TV'de yayınlanan "Zoom" isimli magazin programının da sunuculuğunu yapmaya başladı.

 2008 yılında yönetmenliğini Adnan Güler'in yaptığı "Geç Gelen Bahar" isimli televizyon dizisinde oynayan Sevil Uyar, 2009 yılında Cem Akyoldaş'ın yönettiği "Konak" isimli sinema yapıtında başrol oyuncusu olarak görev aldı. 2010 yılında MTV Müzik Kanalı'nda "Rock Chart" isimli programı başarılı bir şekilde sunan Sevil Uyar aynı yıl Kristal Klaket (Kısa Film Yarışması Ödül Töreni) Sunuculuğunu yaptı. Yine 2010 yılında kendisine tiyatronun kapılarını açan "Engelsizsiniz" isimli oyun ile Erol Günaydın sahnesinde ilk tiyatro oyununu sergiledi.

 2011 yılında tiyatro çalışmalarına hız veren Sevil Uyar, "Arapsaçı" isimli komedi oyununda görev aldı. Sanatçı aynı yıl yönetmenliğini Bora Onur'un yaptığı "Yahşi Cazibe" ve Kartal Çidamlı tarafından yönetilen "Sihirli Annem" isimli sevilen dizilerde rol aldı. Sevil Uyar yine aynı yıl Sivil Toplum Kuruluşları SİYAD Ödül Töreni'nde sunuculuk yaptı. 2012 yılında tiyatroya iyice ağırlık veren Sevil Uyar, bu tiyatro ile birlikte "Seninle Evlenir Miyim?" isimli komedi oyununda rol almaya başladı. Tiyatroseverlerce de çok beğenilen bu komedi oyunu aynı yıl Suna Pekuysal Ödülleri'nde Yılın En İyi Komedi Oyunu ödülünü aldı.