ATV'nin fenomen dizisi Seviyor Sevmiyor 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Seviyor Sevmiyor yeni bölüm 2 Ekim Pazar günü ekranlarda olacak. Deniz'in Yiğit'e aşkını itiraf edeceği dizide Tuna ile Yiğit kavga edecek. Ayrıntılar haberimizde.

Yapımcılığını MF yapım'ın üstlendiği Seviyor Sevmiyor dizisinin başrollerinde Gökhan Alkan, Zeynep Çamcı, Yiğit Kirazcı, Gonca Sarıyıldız yer alıyor. Pazar akşamları ekrana gelen sevilen romantik komedi dizisinde bu hafta Deniz Yiğit'e ondan hoşlandığını onu ne kadar çok sevdiğini söylüyor. Tuna Deniz'i çok seviyor ve Yiğit'in umursamaz tavrı karşısında ona karşı cephe alıyor.

Seviyor Sevmiyor 12. yeni bölüm fragmanları ile 2 Ekim Pazar akşamı saat 20:00'da ekrana geliyor.

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yiğit'in asıl ihtiyacı olan Deniz'dir.

Yiğit'in babası Teoman, Deniz'i ilk anda tanır gibi olur. Deniz ve İrem'in tek çaresi Teoman'ı İrem'le tanıştırıp İrem'in Deniz Aslan olduğuna ikna etmektir. Bir yandan Neşe, Deniz ve İrem'in oyununu fark etmiş ve İrem'İ Deniz'in istifa etmesi için tehdit etmiştir. İrem ne yapacağını bilemez, bu durumu Tuna ile paylaşır. Tuna, Neşe'yi ikna etmeye çalışsa da başarılı olamaz. 

SEVİYOR SEVMİYOR 12. BÖLÜM 2. FRAGMANI


Tuna mecburen Neşe'yi başka yöntemler kullanarak ikna etmek zorunda kalır. Acaba Neşe'nin de gizlediği bir şeyler var mıdır? Yiğit babasının gelişinden sonra mahvolur, dağıtır. O dimdik, kendinden emin adam yerini başka bir adama bırakmıştır. Onu teselli etmesi gereken de İrem'dir. 

SEVİYOR SEVMİYOR 12. BÖLÜM FRAGMANI


Yiğit'i tekrar hayata döndürmelidir. Ancak bu defa Deniz'in çocukluk anıları ile değil, kimliğini açık etmeden kendi olarak bunu yapmaya çalışır. İlk başlarda işe yarıyor gibi görünse de Yiğit'in asıl ihtiyacı olan Deniz'dir. Deniz aşk acısından kaçmanın yöntemini başka birinden hoşlanmak olduğunu zanneder. Tuna'dan Gölge ile buluşmak için yardım etmesini ister. Tuna ise Deniz'i Gölge'den soğutmak için bir yöntem bulmalıdır. Gölge için bir aday belirler; O da Cemal'dir. Cemal, Gölge gibi davranarak Deniz'le buluşur. Ancak işler hiç de beklendiği gibi gitmez.