ATV'nin romantikliğin dibine vuran dizisi Seviyor Sevmiyor 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Seviyor Sevmiyor 13 Kasım Pazar fragmanı yine izleyenleri ekrana kilitleyecek. Seviyor Sevmiyor yeni bölümde Yiğit, İrem'in kim olduğunu öğrenecek. Tüm gerçekleri öğrenen Yiğit, İrem'in anlattıkları ile büyük şok yaşayacak.

ATV’nin dizisi Seviyor Sevmiyor‘un yayın günü değişti. Seviyor Sevmiyor 17. son bölümüyle 6 Kasım Pazar akşamı ekrana geldi. Merakla beklenen Seviyor Sevmiyor 18. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı, İpek Tenolcay ‘ın oynadıkları Seviyor Sevmiyor dizisi 18. yeni bölümü ile 13 Kasım 2016 Pazar akşamı saat 21.00’de ATV'de kaldığı yerden devam edecek...

SEVİYOR SEVMİYOR 17. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

İrem'in Yiğit'e kendisini İrem olarak tanıtmasını Elif son anda yetişip Yiğit'e açıklar. İrem'in hafıza sorunu ve kafasının karışık olması yüzünden saçmaladığı söylenir. Tabii bunu söyleyen Elif olunca Yiğit çok üzerine gitmez. Ancak Yiğit bu hadiseden şüphelenir, araştırmaya başlar. Acaba kimdir bu İrem? Gerçekten olay kendisine anlatıldığı gibi midir?
 
Bu esnada İrem ise yavaş yavaş gerçekleri hatırlamaya başlar. Acaba kaza anında Yiğit'in söyleyeceklerini hatırladığında ne olacaktır?
 
Deniz ve Tuna'nın aşk oyunu Tuna'nın kendisini kaptırması ile bozulur. Tuna daha fazla acı çekmek istemediği için Deniz'den ayrılır. Fakat Deniz bu durumda ne yapacaktır? Tuna’nın hayatından çıkması Deniz için bir opsiyon değildir.

SEVİYOR SEVMİYOR 18. BÖLÜM FRAGMANI



Zeynep Çamcı (Deniz Aslan)

Esas kızımız… Her ne kadar o kendisini ikinci kız olarak görse de, hatta hayattaki rolünün bir figürandan farksız olduğunu düşünse de Deniz Aslan bizim esas kızımız… Heyecanlı, endişeli, panik-atak bir kız.. Stresli zamanlarda alakasız özlü sözler söylemek, nefesini tutarak kendini boğmaya çalışmak, evdeki mobilyaların altına saklanmak gibi huyları var. Stresli olmadığı zamanlar son derece eğlenceli, deli dolu, enerji patlaması yaşayan bir kız. Hayata karşı her daim umutlu, naif bir bakışı var… Kötülük hiç uğramamış içine... Haksızlığa tahammülü yok... Fedakar, sahiplenici biri... Acayip çalışkan... Tam bir takım oyuncusu…

Gökhan Alkan (Yiğit Balcı)

Deniz'in ilk aşkı... Sert mizaçlı, sınırları olan, hadsizliği sevmeyen, otoriter bir adam... Yiğit'i gülerken yakalamak zor. Tam bir buz adam... Özellikle iş hayatında fazla prensipli ve katı… Küçük bir kum saati var Yiğit'in. Biriyle vakit kaybetmek istemediğinde onu çevirip karşısındakine tahammül edebileceği limiti koyuyor. Kum saati dolunca karşısındaki artık konuşma şansını kaybediyor. Bir karar vereceği zaman kollarını sıvıyor. Etrafına karşı görünmez bir duvarı var. O duvarı aşabilmek hiç de kolay değil... Sokakta bile aklında iş var. Bu yüzden karşıdan karşıya geçerken bile elinden iPad'ini eksik etmiyor. Çoğu zaman o kadar konsantre oluyor ki, söylenenleri dahi duymuyor.