ATV'nin eğlenceli romantik aşk dizisi Seviyor Sevmiyor 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Seviyor Sevmiyor 18 Aralık Pazar fragmanında Yiğit'in intikam planları izleyenleri şok edecek. Seviyor Sevmiyor son bölüm fragmanında neler yaşanacak? Seviyor Sevmiyor yeni bölüm fragmanı izle...

Seviyor Sevmiyor yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Seviyor Sevmiyor'un merakla beklenen 22. yeni bölüm fragmanları izleyiciyle buluştu. Soluk soluğa izleyeceğiniz yeni bölümü ile kaldığı yerden devam edecek olan Seviyor Sevmiyor dizisinde Deniz'in itirafı, Yiğit'in bütün planlarını alt üst eder.

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız , Yiğit Kirazcı'nın oynadıkları atv'nin sevilen dizisi Seviyor Sevmiyor yeni bölümü ile 18 Aralık 2016 Pazar akşamı saat 20:00'da Atv'de.

SEVİYOR SEVMİYOR 22. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Seviyor Sevmiyor yeni bölümde Deniz'in beklenmedik itirafı, Yiğit'in bütün intikam planını suya düşürmüştür. Ancak bu durum Yiğit'in öfkesini dindirmeye yetmez. Deniz'e yaptıklarının bedelini ödetmeye kararlıdır.

İçi soğumadan bu hesap onun için kapanmayacaktır. Deniz ise Yiğit ne yaparsa yapsın pes etmemeye kararlıdır. Diğer yandan Yiğit, Teoman'la ilgili bomba gibi bir haber alır. Bu haber Yiğit'in hayatını da çok yakından ilgilendirmektedir.

SEVİYOR SEVMİYOR'DA YENİ OYUNCU!

Seviyor Sevmiyor kadrosuna Su Kutlu dahil oldu! Yiğit'in (Gökhan Alkan) şu ana kadar varlığını bilmediği kız kardeşini canlandıracak olan güzel oyuncu, Simya karakteriyle Seviyor Sevmiyor dizisinin canlı dinamiğine renk katacak gibi görünüyor. Yaz aylarında izleyicisiyle buluşan ve yayınlandığı her günün reyting rekortmeni olan Seviyor Sevmiyor hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye sunuyor. Çocukluk aşkı olan bir çiftin yıllar sonra bir araya gelmesi ve çeşitli tesadüflerle birbirlerine yakınlaşmasının ve diğer karakterlerin dahil olmasıyla karmaşıklaşan aşk oyunlarının anlatıldığı dizide, ilk aşkın masumluğu ile bir çiftin başına gelenleri izliyoruz.