Seviyor Sevmiyor 6 Kasım Pazar fragmanı yayınlandı. Seviyor Sevmiyor 17. bölüm fragmanında bomba gibi gelişmeler yaşanacak. Seviyor Sevmiyor Yeni bölümde Yiğit, gerçek Deniz Aslan'ı öğrenecek mi?  İrem ve Yiğit arasında nasıl anlar yaşanacak? İşte, Seviyor Sevmiyor 17. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Seviyor Sevmiyor 17. bölüm fragmanıyla yine çok keyifli sahnelerin sinyalini verdi. Atv ekranlarının heyecan seviyesi yüksek dizisi Seviyor Sevmiyor'un bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde en büyük soru işareti kazadan sonra ilk kez karşı karşıya gelen Yiğit ve İrem arasında yaşanacak diyalog. Yeni bölümde Yiğit, gerçek Deniz Aslan'ı öğrenecek mi? Kafasına aldığı darbeyle geçmişe giden İrem'İn hafızası yerine gelecek mi? İrem ve Yiğit arasında nasıl anlar yaşanacak? İşte, Seviyor Sevmiyor 17. bölüm fragmanıyla sizlerle.

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kazadan sağ çıkan ancak büyük bir suçluluk duyan Yiğit, İrem’İ yaralı bir halde hastaneye götürür. Kendisinde bir şey yoktur ancak İrem'in durumu kritiktir. İrem için kritik saatler geçer ancak beyin sarsıntısı nedeniyle bir hasar kalır. Bu hasar nedeniyle hafızası 17 yıl öncesinde kalmıştır ve sonrasını hatırlamamaktadır. Deniz, Tuna’nın da yardımıyla Yiğit ve Deniz’i yan yana getirmemeye karar verir. Aksi halde gerçek Deniz Aslan ortaya çıkabilir.



Ancak Deniz'in annesi Elif için bu kaza bardağı taşıran son damla olmuştur.  Yiğit'e yazdığı ve bütün sırrı anlattığı mektupla geri dönüşü olmayan bir yolun kapısını açar.