Seviyor Sevmiyor son bölüm fragmanı büyük heyecanla bekleniyor. Seviyor Sevmiyor 8 Ocak Pazar fragmanı yayınlandı mı? ATV'nin romantik aşk dizisi Seviyor Sevmiyor 24. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Başrollerini Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan ve Gonca Sarıyıldız'ın başrollerini paylaştığı Seviyor Sevmiyor yeni bölüm fragmanı ile ilgili tüm detaylar haberimizde olacak.

Seviyor Sevmiyor'u dün akşam Atv yayın akışında göremeyen dizi takipçileri dizinin akıbetini merak etti. Deniz ve Yiğit'in kimi zaman duygusal kimi zamanla renkli öyküsünü ekrana taşıyan diziyi yayın akışında göremeyen izleyiciler, Seviyor Sevmiyor ne zaman yayımlanacak? Yayın akışında neden yok? sorularına yanıt aradı. Dizinin bu hafta neden yayımlanmadığıyla ilgili bir açıklama gelmedi. Ancak Seviyor Sevmiyor 24. bölüm fragmanı ve Atv yayın akışıyla yayın tarihi duyuruldu. Başrollerini Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan ve Gonca Sarıyıldız'ın başrollerini paylaştığı dizinin yeni bölümü 8 Ocak'ta izleyici karşısına çıkacak.

Yiğit ve Deniz arasında romantik anlar yaşanıyor. Tuna, gördüğü halüsinasyonların etkisiyle bir kaza geçiriyor. Deniz, Tuna'yı hastanede ziyarete gidiyor. Onun durumundan kendisini sorumlu tutan Tuna’nın durumundan kendisini sorumlu tutuyor. Deniz’in duyduğu vicdan azabıyla Tuna ile vakit geçirmesi ise İrem’in işine geliyor. İrem, ise Yiğit'i kaybetmiş olmanın acısıyla yeni planını devreye sokuyor.

SON BÖLÜM ÖZETİ

Seviyor Sevmiyor'un 24. bölümü için heyecanlı bekleyiş sürerken yayınlanan fragman yine çok konuşulacak sahnelerin sinyalini verdi. Son bölümde Yiğit'in yıllar sonra öğrendiği kız kardeşinin ortaya çıkışı tüm dengeleri değiştirmişti. Yiğit ve Deniz ilişkisinde ise büyük bir sürpriz yaşanmış, ikili yeniden çocukluk yıllarına dönmüştü. Ancak ikilinin mutlu anları kısa sürmüştü. Kız kardeşi tarafından ihanete uğradığını düşünen Yiğit, hissettiği güven sorununu yine Deniz'den çıkartmış, Deniz ile arası yeniden bozulmuştu.  Seviyor Sevmiyor yeni fragmanında ise Yiğit'in erkek kardeşi ortaya çıkıyor...