Show TV 12 Eylül 2017 Salı günü yayın akışı programları belli oldu. Show TV'ye bu gün gündüz kuşağına Seda Sayan'ın Artık Susma, akşam kuşağına ise Vizontele ve Eyvah Eyvah filmleri damga vuracak. 

Eyyvah Eyvah Filmi Hikayesi ve Oyuncuları

Hüseyin, Trakya’nın bir köyünde ninesi ve dedesiyle büyüyen bir delikanlıdır. İki büyük aşkı klarnet çalmak ve Müjgan ile hayatı mutlu devam ederken, hiç beklemediği bir olay onu köyünden ayırır. İstanbul’a gelen Hüseyin’e önce klarneti, sonra da şarkıcı Firuzan destek olacaktır. İstanbul’un gece kulüplerinde fırtına gibi esen Firuzan’ın hayatı rengârenk ve bir o kadar da karışıktır. Hüseyin’ile tanışınca hayatına hem kahkaha hem macera dahil olacaktır. 

Oyunculrı: Ata Demirer - Demet Akbağ

Vizontele Filmi Hikayesi ve Oyuncuları

Sene 1974. Van'ın Gevaş ilçesi. Köyün futbolcu delikanlısı Rıfat askere gidiyor. Sevgilisi Asiye ise gururlu bir kız. Üzüldüğünü göstermek istemiyor. Köyün delisi Emin ise teknoloji meraklısı. Başkalarının hareketlerini tekrar etmek gibi bir tiki var. Tüm köy halkı sinemayla yatıp sinemayla kalkıyor. Bir gün TRT'den bir ekip köye TV vericisi getirmek için geliyor ama işi ciddiye almıyor. Deli Emin ise televizyon olayını onur meselesi yapıyor ve bu yolda tek destekçisi ilçenin belediye başkanı Nazmi Bey oluyor.

Yönetmen: YILMAZ ERDOĞAN, ÖMER FARUK SORAK

Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Cem Yılmaz, Cezmi Baskın

07:30 / Gelin EviTekrar

09:30 / Zahide Yetiş'leCanlı

12:00 / Pelin Karahan'la Nefis Tarifler Yeni Bölüm

13:00 / Gelin Evi Yeni Bölüm

15:00 / Artık Susma Canlı

18:45 / Show Haber

20:00 / Eyyvah Eyvah

22:00 / Vizontele

00:30 / Gece HattıCanlı

01:30 / Başkanın Adamı 2

03:00 / Yabancı Sinema

04:30  Aşk Laftan AnlamazTekrar