TV8'de yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmacılarından Şilan Makal kimdir, kaç yaşında, evli mi bekar mı, ne iş yapıyor gibi izleyicilerin merak ettiği soruların cevapları haberimizde. Tarzı ve giyimi diğer yarışmacıların bir tık önünde olan Şilan Makal'nın hayatının yanı sıra instagram, facebook ve twitter sosyal medya hesapları haberimizin devamında...

Şilan Makal tarzıyla olduğu kadar eleştirilere verdiği birbirinden ilginç cevaplarla da ileyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Hiç bir eleştirinin altında kalmayan ve he eleştiriye bir cevabı olan Şilan Makal sosyal medyada da çok ciddi oranda hayran kitlesine sahip.
 
Tv8 ekranlarında izlenme rekorları kıran ve her geçen gün izleyici ve hayran kitlesini arttıran yarışma olan İşte Benim Stilim'de eleme gecesi heyecanları yaşanmaya devam ediyor. Elenen yarışmacılar oldukça yerlerine gelen yeni yarışmacılar da en az eskiler kadar ilgi çekiyor. Tv8 İşte Benim Stilim yarışmacılarından Şilan Makal kimdir ? İşte hakkında bilinmesi gerekenler...

Şilan Makal
 
Şilan Makal KİMDİR

Eski yarışmacılardan Nur Bozar'a benzerliği ile dikkat toplayan Şilan Makal'ı bıçkın halleri ile tanıyoruz. Tarih bölümünde eğitim gören yarışmacı 1994 yılında dünyaya merhaba dedi.
 
Hem tarzı hemde güzelliği ile dikkatleri ve üzerinde toplamayı başaran Şilan Makal, Tv8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasında hafızalarda kalan Nur Bozar'a olan benzerliği ile de dikkatleri toplamayı başardı.
 
3 kardeş olan Şilan Makal, koyu bir Galatasaray taraftarı. Gerek güzelliği, gerek Nur Bozar'a benzerliği gerekse de tarzı ile büyük beğeni toplayan Şilan Makal, İşte Benim Stilim yarışmasının favori yarışmacıları arasında gösteriliyor.
 
İnstagram Hesabı: https://instagram.com/makalsilan/
Twitter: https://twitter.com/silannmakal