3. sezonuyla seyirci karşısında olan ve izlenme rekorları kıran İşte Benim Stilim seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. İşte Benim Stilim yarışmasının tarz kızlarından biri de Şilan Makal.

Üniversitede Tarih bölümünde okuyan ve akademik kariyerine devam etmeyi düşünen Şilan Makal ileride öğretmenlik yapmak istediğini söylüyor.

En büyük tutkusunun güzel görünmek ve tarz giyinmek olduğunu söyleyen Şilan Makal modayla küçüklüğünden beri ilgilendiğini ve ileride iyi bir modacı da olabileceğini söyledi. Şilan Makal, tarzını çok beğenen ailesinin ve arkadaşlarının teşvikiyle yarışmaya katıldığını ve burada başarılı olmayı çok istediğini ifade etti.

Şilan Makal büyük ödülü kazanması durumunda kazandığı parayı eğitimi için kullanacağını ve yurtdışında eğitim almak istediğini ifade etti. Düzgün fiziği ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken güzel yarışmacı yurtdışında eğitim almak istediğini söyledi.

21 yaşındaki esmer güzel Şilan Makal sevgilisi olmadığını ve şu aşamada aşka zaman ayırmak istemediğini söyledi. 3 kardeş olan ve Şilan Makal kardeşlerinin en büyüğü. Okuduğu tarih bölümünde alttan bir dersi olduğunu ve bu dönemi değerlendirmek için yarışmaya katıldığını söyleyen Şilan Makal başarılı olmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Bu arada Şilan Makal, İşte Benim Stilim ilk dönem yarışmacısı Nur Bozar’a benzerliği ile de tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Şilan Makal’ın Nur Bozar’la çok samimi arkadaş olduklarını söylemesi de stüdyo da bomba etkisi yapmıştı.