Bu Tarz Benim yarışması yeni yarışmacıylarıyla yeni sezona bomba gibi başladı. Yeni yarışmacılar arasından en çok dikkat çeken isim Şilan Makal oldu. Yeni yarışmacılardan Şilan Makal, eski yarışmacılardan olan ve güzelliğiyle konuşulan Nur Bozar'a benzerliğiyle dikkat çekti.
 
İşte Benim Stilim 3 sezonuyla TV8 ekranlarında başlamaya hazırlanıyor ve yeni birbirinden güzel kızlarla Moda programları arasına damga vuracak. Yeni Kız Şilan Makal Kimdir fotoğrafları ve yaşamı Şilan Makal biyografisi: TV8'nin sevilen programı İşte Benim Stilim'in yeni sezonu başladı. Yeni yarışmacılardan Şilan Makal, eski yarışmacılardan olan ve güzelliğiyle konuşulan Nur Bozar'a benzerliğiyle dikkat çekti.
 
JÜRİDEN TAM NOT ALDI
 
Şilan Makal, kombinasyonuyla jüriden tam not aldı. Kemal Doğulu, "Çok güzelsin" yorumunda bulunurken, Ivana Sert ise saçından ayakkabısına kadar herşeyini çok beğendi.
 
Şilan Makal kimdir?
TV8 ekranlarının sevilen yarışmalarından bir tanesi olan İşte Benim Stilim’in 3. sezon adaylarından bir tanesi olan Şilan Makal ilk sezonda büyük sükse yaratan Nur Bozar’ın veliahtı olarak görünüyor. Jüri üyelerinden çok güzel yorumlar alan Şilan Makal güzelliği ve fiziği ile dikkat çekiyor.
Şilan Makal Boyu: 172
Şilan Makal Kilosu: 56
Şilan Makal Beden Ölçüleri: 88 - ­60 - ­90
 
İŞTE BENİM STİLİM YENİ YARIŞMACILARI KİMLER?
 
İşte Benim Stilim finalinde yeni yarışmacılar da ilk kez kameralar önüne çıktı. Yeni yarışmacılar arasında bol bol yabancı yer alıyor. Diyarbakır 'dan gelen güzel yarışmacı da öne çıkan isimlerden biri oldu. İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacıları: Elçin Kayadibi Şenel, Ezgi Ünal, Ceren Gündüz, Mihriban Akgül, Tümay Tali, Didem Ezgi Akın, Sima Şerafetoniya, Şilan Makal, Neda Poursaeid, Duygu Barazi, Sinem Umaş, Büşra Eyen Siral.