Yarışmacılarla girdiği sert tartışmalar yüzünden risk altında olan Sima Şerafettinova‘nın eleme gecesi performansı oldukça önemliydi. Sima Hande Yener‘in Alt Dudak parçası performansı ile sahneye çıktı ve çok ağır eleştiriler aldı.

Hande Yener canlandırmasının ardından Sima juriden toplamda 18 puan aldı ve şu ana kadar en düşük puan alan yarışmacı oldu. Sima İvana’dan 4, Uğurkan Erez’den 4, Nurella’dan 4, Işın Karaca’dan 3 ve Kemal Doğulu’dan 3 puan aldı.

Sima Şerafettinova Kimdir?

İşte benim stilim ile ekrana gelen Sima Şerafettinova, yarışmaya Azerbeycandan katılıyor. Stilinde pek de iddialı olmayan sima, tarzı olmasa da fanları tarafından oldukça seviliyor ve takip ediliyor. Süslü giyinmeyi ve makyajı abartılı yapmayı çok seven sima; daha 17 yaşında; ama kim derki sima bu makyajla 17 yaşında diye; 6 dil bilen sima Türkçeyi de çok iyi konuşuyor. Azerice standup yapan Sima, yarışmacılarla sürekli kavga ettiği için de gündemden hiç düşmüyor.

Haber46.com... Lütfen izinsiz kopyalama yapmayınız...http://www.haber46.com/magazin/sima-serafettinova-kimdir-h76305.html

Haber46 - Kahramanmaraş Haber, haberler, son dakika haberler