Tv 8 ekranlarının sık sık olaylı yarışmacılarıyla gündeme gelen programı İşte Benim Stilim All Star'da bu kez Sima Şerafettinova sürprizi damga vurdu. Ekranların en çok tartışılan yarışmalarından biri olan İşte Benim Stilim'in geçtiğimiz sezonlarında ekranlarda boy gösteren ancak diskalifiye edilen Sima Şerafettinova "All Star" formatıyla yeniden ekranlarda. Her hafta 1 ismin elendiği stil yarışmasına her hafta 2 yeni yarışmacı katılıyor. Bu hafta 3. sezon yarışmacılarından Neda Poursaeid ile Sima Şerafettinova kadroya dahil oldu. Sima Şerafettinova yine 3. sezonda yarışmış, asi tavrıyla dikkatleri üzerine çekmiş bir yarışmacı olarak akıllarda kalmıştı. Diskalifiye edilen Sima Şerafettinova'nın İşte Benim Stilim All Star'da nasıl bir performans göstereceği şimdiden merak konusu.
SİMA ŞERAFETTİNOVA OLAYLI GİTTİ, OLAYLI GELDİ

İşte Benim Stilim'e olayı veda eden Sima Şerafettinova, İşte Benim Stilim All Star'a da olaylır bir başlangıç yaptı. İlk günden Özden Cerrahoğlu'na yüklenen genç yarışmacı, Özden Cerrahoğlu'nun önceden daha çok konuştuğunu, hem şımarık hem de masum rolünde başarılı olmadığını söyleyerek yarışmacı arkadaşının oynadığı imasında bulundu. Özden ise Sima Şerafettinova'nın pozlarını başarısız bulduğunu söyledi. Sima Şerafettinova ile tartışmaya giren bir diğer isim ise Ezgi Ünal oldu. Ünal, olgunlaştığını söylediği ama hiç olgunlaşmadığını ve değişmediğini ifade ederken; Sima Şerafettinova, Ezgi Ünal'ın hep boş konuştuğunu söyledi.

Sima Şerafettinova

SİMA ŞERAFETTİNOVA KİMDİR?

18 yaşında olan Azeri güzeli Sima Şerafettinova'nın asıl adı ise Simuzar'dır. Sima Şerafettinova Bakü'de best of model seçildiğini de yarışmada söylemiş ancak kimseyi inandıramamıştı. Sivri dili ile 3. sezonun en olaylı yarışmacısı olan Sima Şerafettinova, sürekli yalan söylediği iddiaları ile gündeme gelmiş, hemen hemen bütün yarışmacılarla tartışmış ve gergin anlara neden olmuştu. Olaylı yarışmacı 8. haftanın sonunda yarışmaya aykırı davranışları yüzünden diskalifiye edildi.