Hani diziler ve magazin programları reyting için akla hayale gelmedik şeyler yapar ya. İnternet medyası da öyle. Sosyal medya da aynı şekilde... En merak edilen, en çok izlenen kişiler hakkında yalan, uydurma haberler ortaya atarak hit toplamaya çalışıyorlar.

Son olarak Sima Şerafettinova hakkında ortaya atılan "Sima Şerafettinova İşte Benim Stilim'den elendi" şeklindeki haberler gerçeği yansıtıyor mu? Hiç uzatmadah hemen söylemeliyiz ki özellikle Nur Yerlitaş'ın ağır eleştirilerine rağmen Sima Şerafettinova elenmiş değil ve elenecek gibi de görünmüyor.

Hatta Sima Şerafettinova üzerine gelindikçe daha da güçleniyor. Bu gidişle Sima çok kişiyi gönderecek ve belki de son dörde bile kalacak.

İşte Benim Stilim’in cimcimesi, Laf ebesi Sima Şerafettinova neden Diskalifiye oldu haberleri yayıldıkça en büyük tepki yine Sima’dan geldi bir çok haber sitesinde yayınlananların yalan olduğunu öne süren Güzel ve Genç yarışmacı Sima Şerafettinova bir kaç gün önce kendine ait olan kişisel instagram hesabndan SON..! başlıklı bir resim paylaşarak artık yarışmadan ayrılacağını biraz Azeri biraz Türkçe ile dile getirmişti bunu fırsat bilen haber siteleri direk olarak Diskalifiye edildiğini öne sürmüş olsa bile Sima bu duruma tepki olarak birde YALAN!.. konulu bir resim paylaşımında bulundu, Yarışmadan elenmediğini ve sadece bazı durumlardan dolayı kuliste kavga çıktığını ve “üzerime bütün yarışmacılar çok geliyordu, Montajlama sıralarında benim hakkımdaki yorumlarını silmişler, Bazen ağızlarından Sima Halk oylamasında lider olarak çıkar dedikleri bile vardı” diyerek bir nebzede olsa “İşte Benim Stilim” programına gönderme yapmayıda ihmal etmedi Ağır hakaretlere maruz kalan Sima diğer yarışmacılar tarafından “Azeri İTİ” olarak hakaret edilmesine dayanamayıp patlamış ve program esnasında resti çekmiştir.