Bu haftada arama motorlarında yeni isimler aramaya başladık. Ki bunların içinde hiç siyaset, siyasetçi yok, memleket meselesi yok… Kimler mi bu aradıklarımız… İşte Benim Stilim yarışmasından Sima Şerafettinova, Ata Demirer, Floyd Mayweather, Angelina Jolie, AA oyunu, Murat Başoğlu, David Beckham ve diğerler…
Sima Şerafettinova
İşte Benim Stilim yarışmasına katılarak kendini halka tanıtma fırsatı yakalayan Sima Şerafettinova aynı zamanda ilgi odağı olmayı başardı. Azerbaycan asıllı olan Sima henüz 18 yaşında bulunuyor. Türkiye’ye kısa bir süre önce gelen esmer güzeli ekranlarda yayınlanan birçok yarışmaya katılarak ünlü olmanın yollarını aramış.

Ülkesinde bilgisayar mühendisliği eğitimi alan yarışmacı hayalinin ise oyunculuk yapmak olduğunu ifade ediyor. Bir süredir foto modellik yaparak geçimini sağlayan Sima, diğer yarışmacılar ile tartışmaktan kaçınmıyor.

Ata Demirer
Beyaz Show’un bu haftaki konuklarından biri ünlü komedyen Ata Demirer’di. Beyaz’ın “Senden bir Nurella taklidi isterdik” demesi üzerine Ata Demirer’in “Nurella ne ya” cevabı stüdyodakileri kahkahaya boğdu.

Floyd Mayweather
Manny Pacquiao ile yaptığı yüzyılın boks maçını kazanan Floyd Mayweather servetine 180 milyon dolar daha ekledi.

Angelina Jolie
Google’ın en çok aranan isimlerinden biri de ünlü yıldız Angelina Jolie’ydi.

AA oyunu
Telefonları kasıp kavuran AA isimli oyun internetin de en çok aranan oyunu oldu.

Murat Başoğlu
Ekranların sevilen sunucusu Murat Başoğlu eşi Hande Bermek ile geçen haftaki Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasına katıldı.

David Beckham
Instagram’a katılmasıyla birlikte 48 saat içinde 4 milyondan fazla kullanıcının takip etmeye başladığı ünlü yıldız David Beckham Google aramalarını da altüst etti.