İşte Benim Stilim kızı Sima Şerafettinova bu kez Instagram hesabındaki profil fotoğrafı sahtekarlığı ile rezil oldu. Sima Şerafettinova 'nın kendi resmi diye instagram hesabının profiline başka bir modelin resmini eklediği ortaya çıktı.

İşte Benim Stilim yarışmacılarından hostes Ezgi , Sima Şerafettinova 'nın yeni skandalını ekrana taşıdı. Sima Şerafettinova hakkında delili olduğunu söyleyen Ezgi , profil fotoğrafı sahtekarlığını ortaya çıkardı.

Sima Şerafettinova instagram profil fotoğrafı skandalı ekrana taşınınca resmin kendisine ait olduğunu öne sürdü. Ezgi'nin ısrarına rağmen Sima Şerafettinova fotoğrafın kendisine ait olduğu konusunda direndi. Oysa profiline koyduğu resim 2009 yılı İspanya güzelinin fotoğrafı çıktı.

Sonunda reji Sima Şerafettinova'nın instagram resmini ekrana getirdi. Sima Şerafettinova yine resimdekinin kendisi olduğunu savunmaya çalıştı. Nur Yerlitaş 'bu sen değilsin bu kez en az 1.74 boyunda" diyerek tepki gösterdi. TV8 ekranlarında rezil olan Sima Şerafettinova hala yalanını toparlamaya çalıştı. Resimdekinin kim olduğu ortaya çıkınca da utanmazlığa devam etti. Kendisinin de yarışmada kırmızı bikini giydiğini buna benzer resimleri olduğu için 'kendi' resmi sandığını iddia etti.

Sima Şerafettinova 'nın instagram resmi sahtekarlığını takipçileri de anlayınca tepki yağdı. Sima Şerafetinova ise instagram hesabındaki profil resmini değiştirerek koyduğu önceki resim için şunları yazdı;

-Fotoğraf benim ya değil. Kendi profilim istediğim resmi koyarım. Bunu getirip Sima kendi resmini koymamış, Sima yalancı diyenlere çok üzülüyorum. Bi Azeri kadını çıplak resmini paylaşmaz zaten ;) "