Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu’yla evlendikten sonra yapacakları balayının ardından setlere geri dönecek.
Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, 14 Mayıs Cumartesi günü Ayvalık Cunda Adası’ndaki 40 odalı ünlü bir otelde dünya evine girmeye hazırlanıyor. Sinem ile Kenan çiftinin hayatlarının en anlamlı imzasını atacakları Ortunç Otel’de Hülya Avşar da uzun süre konaklamıştı.
Güzel oyuncu son olarak Analar ve Anneler dizisinde Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık gibi ünlü isimlerle beraber rol almıştı. Uçankuş TV’nin “İki Kadın Arasında” programının haberine göre, Sinem Kobal, Haziran ayında yapımcılığını Mahsun Kırmızıgül ve Murat Tokat’ın üstlendiği “Romantik Komedi” serisinin yeni filmi “Romantik Komedi Balayı” filminde başrol oynayacak.
BU YILA ERTELENMİŞTİ
Sinem Kobal geçen yaz Didem karakterini canlandırdığı, Sedef Avcı, Burcu Kara ve Engin Altan Düzyatan’la beraber rol aldığı film için saçlarını sarıyla boyatmış ve sosyal medyadan “’Romantik Komedi 3 Balayı’ işte beklediğimiz an” paylaşımını yapmıştı. Aslı Zengin ve Ceren Aslan’ın yazdığı filmin Bodrum’da yapılacak çekimleri başrol oyuncularından Engin Altan Düzyatan’ın Diriliş dizisindeki rolü nedeniyle sakallarını kestiremediği için bu yıla ertelenmişti. Bu sezon Diriliş dizisi 20 Mayıs’ta sezon finali yapacağı için Engin Altan Düzyatan da, “Romantik Komedi Balayı” filminin kadrosunda yer alabilecek. Sinem Kobal da böylece hem özel hayatında, hem de filmde rol icabı balayı yapacak.