Yarışmanın renkli isimlerinden Sinem Umaş yerli yabancı ikonlar konulu konseptte Kayahan canlandırmasıyla sahneye çıktı. Sinem performansıyla hem kendisine hem de juri ve diğer yarışmacılara duygusal anlar yaşattı.

Sinem Kayahan canlandırmasıyla Nurella’dan 3, Işın Karaca’dan 4, Kemal Doğulu’dan 3, İvana’dan 4 ve Uğurkan Erez’den 5 olmak üzere toplamda 19 puanın sahibi oldu.

Sinem Umaş Kimdir?

İşte Benim Stilimde jürinin en çok eleştirdiği isimlerin başında gelen Sinem Umaş sosyal medyada ise geniş bir hayran kitlesine sahip.  Ekrana geldiği günden itibaren tartışmaların merkezinde yer alan İşte Benim Stilim nefes kesmeye devam ediyor. TV8’de 3. Sezon bölümleri ile seyirci karşısına çıkan İşte Benim Stilimin yarışmacıları da dikkat çekmeyi başarıyor. Yarışmacılardan Sinem Umaş’a ise Türkiye halkı yabancı değil. Zira, 18 yaşındayken katıldığı evlenme programında Semra Kaynana ile yaşadığı tartışmalar ülke gündemine oturmayı başarmıştı.   Şimdi 32 yaşında olan Sinem daha önce single çalışması çıkarmış ama umduğunu bulamamıştı. Şansını bu sefer de İşte Benim Stilim de deneyen yarışmacı butik işletmeciliği yapıyor. Büyük ödülü kazanması halinde modaya yatırım yapacağını belirtiyor. İnsanların kendisine karşı önyargısını kırmayı istediğini belirtiyor. Sivri dili ile tartışmalara girmekten sakınmıyor. Ayrıca, diğer arkadaşlarına karşı önyargılı tavrı jüri tarafından eleştiriliyor.