Türkiye'nin gelini olarak tanınan Sinem Umaş, İşte Benim Stilim eleme gecesinde buz gibi bir hava estirdi. Ekranların fenomen yarışma programı İşte Benim Stilim'e Sinem Umaş'ın konsepti ve açıklamaları damga vurdu. İşte Benim Stilim eleme gecesinde en beğenilen isim Gülşah olurken elenen isim ise Cerem Gündüz oldu. Ekranların en sevilen Moda programı İşte Benim Stilim'de bu haftanın teması 'Gelin Olmuş Gidiyorsun" oldu.. Gecenin sürpriz jüri konuğu ise spor yorumlarıyla dikkat çeken Sinan Engin oldu. Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez'in jüri üyeliğini yaptığı, Öykü Serter'in sunuma ile gerçekleşem İşte Benim Stilim eleme gecesine Grup Vitamin şarkılarıyla renk kattı. İşte Benim Sitilim'de elenmesi için Cerem Gündüz ve Didem Ezgi Akın'ın ismi verildi.
İŞTE BENİM STİLİM ELEME GECESİNDE SİNEM UMAŞ ŞOKU

Yarışmacıların gelinlik konseptiyle çıktığı eleme gecesine damga vuran isim ise Sinem Umaş oldu.Gelinlik konseptinin sahnelendiği eleme gecesinde bir sürpriz bekleyen Sinem Umaş beklediği olmayınca yıkıldı. Sinem Umaş sahneye gözyaşları içerisinde çıktı ve jüriyi şok etti. Sevgilisinin maçı olduğu için stüdyoya gelemediğini söyleyen Sinem Umaş üzgün haliyle dikkat çekti. Sinem'in "Nişanlımın buraya gelmesini çok isterdim ancak maçı olduğu için gelemedi. Madem buraya gelemedi düğüne de gelmesin" demesi üzerine stüdyoda buz gibi bir hava estirdi.

Sinem Umaş'ın bu sözleri şaşkınlıkla karşılanırken Öykü Serter "inşallah ciddi değilsindir" diye sordu. Sinem Umaş ise bu soruyu geçiştirmekle birlikte hayal kırıklığına uğradığını belli etti.

SİNEM UMAŞ KİMDİR?

Türkiye'nin Kaynana Semra ile tanıdığı Sinem Umaş Gelinim Olur musun yarışmasına katıldığında henüz 19 yaşındaydı. Aradan 10 yıl geçti ve Sinem Umaş şimdi İşte Benim Stilim yarışmasının kızlarından biri oldu. Sinem Umaş yarışmaya dahil olduğu gün kendisiyle ilgili bilgi verirken 'nişanlı' olduğunu açıklamıştı. Programın ilerleyen haftalarında ise 'nişanlı' olmadığı , sevgilisinden 'hiç evlilik teklifi almadığı' ortaya çıktı.

Gelinim Olur musun yarışması ile tanınan Sinem Umaş , Bağdat Caddesi'nde erkek kıyafetleri satılan bir butiğe sahip. Moda sektöründe iş yapmasına rağmen İşte Benim Stilim programında bugüne kadar 'tarz' sayılabilecek bir kıyafetle yer alamadı. Rüküşlüğün sınırlarında gezinen Sinem Umaş, yarışmanın 'torpilli' isimlerinden biri olup çıktı.

mynet