Sinem Umaş 'ın kilo verip saç ve makyajını değiştirerek aldığı son halini gören jüri üyesi hayretler içinde kaldı... Orijinal saç rengine dönen Sinem Umaş şimdi Bağdat Caddesi'nde bir erkek giyimi butiği işletiyor.

Sinem Umaş, bir döneme damga vuran 'Gelinim Olur Musun' programının en ünlü simalarındandı. Kaynana Semra ile yaşadıkları tartışmalar hafızalardan silinmeyen Umaş'ın yıllar sonraki hali ise görenleri şaşırtıyor.

Güzel gelin adayı, yarışmaya katıldığı dönemde Açık Öğretim Lisesi'nde okuyordu.Annesi ve babası ayrıldıktan sonra annesi bir başkasıyla evlenmiş ve yurt dışına gitmişti.

Sinem ise sevdiği kişiyle evlenip Türkiye'de kalmak istediği için bu programa başvurmuştu. Evlenme umuduyla katıldığı yarışma Umaş'ın adeta hayatını değiştirdi.

Damat adayı Ata'yla olan yakınlaşması yüzünden kaynana Semra Türk ile yıldızı bir türlü barışmayan genç kız, yarışmaya adeta damgasını vurmuştu.  Yarışmanın ardından izleyicinin ilgisi bir süre devam etse de gelin Sinem zamanla unutuldu.

Umaş, şimdi Tuzlaspor'un orta saha oyuncusu Bahadır Davran ile birlikte. Aşklarını saklamayan ikili, sosyal medyadan sık sık fotoğraf paylaşıyor.

İstanbul'da futbolcu sevgilisiyle birlikte açtıkları erkek giyim mağazasını işletiyor. İşte Sinem Umaş'ın şaşırtan değişimi...