İşte Benim Stilim All Star Yeşilçam eleme gecesinde kim elendi. İşte Benim Stilim All Star 20 Kasım Cuma 72. bölüm eleme gecesinde elenen isim belli oldu.
İşte Benim Stilim All Star 20 Kasım Cuma Yeşilçam eleme gecesinde elenen isim belli oldu. İşte Benim Stilim All Star Yeşilçam eleme gecesinde Sinem Umaş ile Çiğdem Çelik eleme potasına kaldı.

Renkli anların yaşandığı İşte Benim Stilim All Star Yeşilçam eleme gecesinde jüri üyeleri kimi eledi.

Jüri üyeleri Sinem Umaş'ı eledi. Sinem Umaş 12'inci haftada İşte Benim Stilim All Starda elendi.

Sinem Umaş Kimdir?

İşte Benim Stilim 'den elenen Sinem Umaş kimdir , elenmesinden kimleri sorumlu tuttu? Sinem Umaş İşte Benim Stilim yarışmasında 'Gelinim Olur musun' şöhreti sayesinde yer buldu. Futbolcu sevgilisi Bahadır Davran 'dan bir türlü evlilik teklifi alamayan İşte Benim Stilim kızı Sinem Umaş birincilik yolundaki son virajta elendi. 

Türkiye'nin Kaynana Semra ile tanıdığı Sinem Umaş Gelinim Olur musun yarışmasına katıldığında henüz 19 yaşındaydı. Aradan 10 yıl geçti ve Sinem Umaş şimdi İşte Benim Stilim yarışmasının kızlarından biri oldu. 

SİNEM UMAŞ ELENDİ BOMBALADI

Sinem Umaş İşte Benim Stilim 'de birincilik yolundaki son viraja kadar geldi. Rüküşlük kraliçesi olan ve bugüne kadar da eski şöhreti ile yarışmada kalmayı başaran Sinem Umaş final öncesinde elenince şoke oldu. Sinem Umaş elenmesinden yarışmadaki üç ismi sorumlu tuttu. 



SİNEM UMAŞ VE SEVGİLİSİ BAHADIR DAVRAN KİMDİR?

Sinem Umaş yarışmaya dahil olduğu gün kendisiyle ilgili bilgi verirken 'nişanlı' olduğunu açıklamıştı. Programın ilerleyen haftalarında ise 'nişanlı' olmadığı , sevgilisinden 'hiç evlilik teklifi almadığı' ortaya çıktı. 

31 yaşına giren Sinem Umaş 'ın sevgilisi Bahadır Davran bir futbolcu. Şu anda Sarıkamış Esnafspor takımında forma giyiyor. Orta saha oyuncusu olan Bahadır Davran daha önce Tuzlaspor kadrosunda yer almıştı. 

SİNEM UMAŞ INSTAGRAM HESABINDAKİ EKSİKLİK

Sinem Umaş instagram hesabında bol bol kendisi ve köpeğinin resmini paylaşmasına rağmen sevgilisi Bahadır Davran 'ın tek bir kare bile fotoğrafına yer vermemiş. 

Sinem Umaş'ın evlilik teklifi alamadığı sevgilisi Bahadır Davran'a dair olan tek paylaşımı bu fotoğraftan ibaret.