Gelinim Olur musun yarışmasıyla ünlenen, ardından Bu Tarz Benim, İşte Benim Stilim yarışmasında boy gösteren Sinem Umaş son görüntüsüyle şaşırttı. Bir kaç sevgili değiştiren ve en son aradığı aşkı Beşiktaş'ın eski futbolcusu Berat Çetinkaya'da bulmuş. Sinem Umaş'ın instagram facebook twitter fotoğraflar. Sinem Umaş kaç yaşında evli mi çocuğu var mı biyografisi yaşı boyu kilosu kaç?

Sinem Umaş kimdir?

Bir dönem evlenme hayaliyel katıldığı Gelinim Olur muusn yarışmasında ünlenen ve uzun süre magazin gündeminden düşmeyen, dekolte kıyafetleri ve verdiği frikiklerle hep gündemde olan Sinem Umaş daha sonra ise İşte Benim Stilim yarışmasına katılmıştı.

Sevgilisinden bir türlü evlilik teklifi alamayan ve bundan dolayı bunalıma girdiği bile iddia edilen Sinem Umaş yarışmada başarılı olamayınca işine gücüne dönmüştü. 

Sinem Umaş'ın son görüntüsü ise hayranlarını hayli şaşırttı.

Sinem Umaş'ın son halini görenler gözleirne inanamadı.



Uzun süre futbolcu sevgilisi Bahadır Davran ile aşk yaşayan, hatta İşte Benim Stilim yarışmasında sevgilisinden evlilik teklifi bekleyen Sinem Umaş gönlünü yine bir futbolcuya kağtırdı. Sinem Umaş'ın şimdiki sevgilisi bir dönem Beşiktaş forması giyen şu an ise Bayrampaşaspor'da oynayan Berat Çetinkaya... Sinem Umaş yeni futbolcu sevgilisiyle büyük bir aşk yaşıyor.

SİNEM UMAŞ FOTOĞRAFLARI


Sinem Umaş

İkili beraberliklerini şimdilik gözlerden uzak yaşıyor. (Habertürk-Aytekin Teker)