Dünyaca ünlü birçok şarkıcıyı taklit etmesi nedeniyle sık sık gündem olan Gülşen'in yeni albümü Bangır Bangır'ın kapak fotoğrafının Katy Perry'nin Roar şarkısının klibinden alıntı olduğu ortaya çıktı. Güzel şarkıcı, yine aynı duruma düşmemek için albümün kapak fotoğrafını değiştirme kararı aldı.
Küba'da çekilen kapak fotoğraflarında Katy Perry'nin maymunlu orman figürlerine benzeyen fotoğraflarından vazgeçen şarkıcı, başka fotoğraf servis ettirdi ve Ketty Perry'den değil, Frida ve Carmen Miranda gibi kadınlardan etkilediğini ifade etti.Sosyal medyada ise Gülşen'in "Biri Gülşen'i durdursun" notuyla müzik yolculuğu boyunca kimlerden esinlendiğini gösteren caps'lar paylaşıldı.

MİRANDA'DAN ETKİLENDİM

Gülşen'in yabancı şarkılarını taklit etmesine eleştiri getiren bir diğer isim de Şeref Meselesi ile ünü artan Yasemin Allen oldu. FKA Twigs'e benzetilen imajıyla konuşulan şarkıcı hakkında Facebook sayfasına düşüncelerini yazan Yasemin Allen, "Pop müzik yapanların alternatif tarzların imajlarını kopyalamalarına karşıyım. Biraz uyuz olabiliyor farklı kitleler için. Yaşam felsefesiyle imaj arasındaki uçurum biraz uyuz yani. Bu konuda eski kafalıyım. Türk popçuların imajları fazla değişken." satırlarıyla Gülşen'e gönderme yaptı.

Takıları ve saç şekliyle fark yarattığın söyleyen Gülşen'in albümüne ismini veren 'Bangır Bangır'ın sözleri ise şöyle: 'Yanım çok kalabalık, sesin gelmiyor bağır/ Müzik son ses bangır bangır/Ağzı bozuk şarkılar tuttum sana, biraz ağır/ Haydi haydi saldır saldır/ Gül gibi uyuyan yılanı uyandırdın/ Garanti bildin beni havalandın.'