TÜRKİYE STAR TV EKRANLARINDA BIG BROTHER İLE TANIŞMAYA HAZIRLANIYOR
Star TV ekranlarında yepyeni bir yarışma programı başlıyor.  Televizyon dünyasında ‘Tüm şovların miladı’ olarak kabul gören ‘Big Brother’,  yarışmasının Türkiye yapımcılığını Endemol Shine yapıyor. Big Brother Türkiye yarışmasını ise bu tür yarışmacıların ünlü sunucusu Asuman sunacak. Big Brother Türkiye   28 Kasım Cumartesi, Star’da başlayacak.

EN BÜYÜK STÜDYO KURULDU 

Star TV yönetimi u anda; İtalya, İspanya, Filipinler, Meksika, Almanya, Fransa, Bulgaristan ve Balkanlar’da yayında olan ‘Big Brother’,  Türkiye için aylar öncesinden hazırlıklara başlandığını duyurdu. Yarışmanın yapımcılaının verdiği bilgiye göre, 3 bin metrekarelik bir alanda, 80’den fazla kamera ve 120 mikrofonla ‘Big Brotherher' evinin her anı izlenecek. ‘Big Brother’ evini, yayına taşımak için 300 kişi gece gündüz çalışarak, İstanbul’da bugüne kadar kurulmuş en büyük program platosunu hazırladı.

REKOR ÖDÜL TAM BİR MİLYON LİRA

‘Big Brother Türkiye’ için başvuruda bulunan 37 bin 500 kişiyle tek tek görüşüldü. Aynı evde yaşayacak ve daha önce birbirini hiç görmemiş 8 kadın, 8 erkek ev arkadaşı belirlendi. ‘Big Brother’ evinden 100 günün sonunda birinci çıkacak kişi için rekor ödül ise 1 milyon lira olarak açıklandı. 

KURALLARI BIG BROTHER KOYAR

Dış dünya ile hiçbir temasın bulunmadığı evde, hem izleyenlere hem de ev halkına sıra dışı bir deneyim sunan ‘Big Brother’ ne derse o oluyor. Kural mı? Onu sadece ‘Big Brother’ biliyor. Ve bu kurallar her gün değişebiliyor. 16 kişi, 100 gün boyunca her yeni güne ‘Big Brother’ın o gün kendilerine vereceği görevleri yerine getirmek üzere başlıyor. 

BİG BROTHER TÜRKİYE YARIŞMACILARI KİMLER FOTO GALERİ TIKLA

Big Brother Türkiye Yarışmacıları

Big Brother, kimi zaman ev halkından eve elektrik üretmelerini kimi zaman dalgalı denizde suya düşmeden dik durabilmelerini istiyor. 

Bu evde dışarı ile hiçbir temas yok. Bu evde kağıt kalem bile yok. Yeni, bilinmedik, zorlayıcı, eğlendirici, pozitif, öğretici, zekanın ve yeteneklerin konuştuğu bu sıra dışı dünya şimdi ilk kez Türkiye’de…

Big Brother Türkiye

Big Brother Türkiye  yarışmacları henüz açıklanmadı...