Star TV izleyicileri 11 Nisan Pazartesi gününe Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası programını izleyerek başladı.  Daha doğrusu günü bu prograöla bitirdi diyebiliriz. Saat 6'da Aramızda Kalsın, 7'de ise Star TV'nin sabah haber kuşağı programı Bugün'ü izleyebilirsiniz. 

Euro Star ve Star Ana Haber sunuculuğu da yapan, Ece Belen Atrek Türkiye'den ve dünyadan gelişmelerle, her sabah Star ekranlarında olacak. 
Her sabah geceden geriye kalanlar, yeni güne yansıyanlar ve günün manşetleri evlerinize, kahvaltı sofranıza, Bugün ile konuk olacak. 
Program; spor, aktüalite, kültür sanat, magazin ve moda dünyasında yaşanan ilgi çekici gelişmelere  yer verecek. Bunun yanında hava ile trafiğin durumu, son dakika gelişmeleri, önemli olayların yıldönümleri ve sosyal medyanın gündemi de Bugün'de olacak.
Türkiye ve dünya gündeminin nabzını tutacak olan Bugün, ilgi çekici konu ve konuklara da yayın boyunca yer verecek. 

Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası
Lezzetin haritası kaldığı yerden devam ediyor!
Ezgi Sertel Türkiye’nin lezzet haritasını bundan böyle Star izleyicileri için çıkarıyor.
Edirne’den Kars’a, Ordu’dan Hatay’a, Erzurum’dan İzmir’e… Anadolunun zengin mutfağını, eşsiz damak tadını, yöresel zenginliklerini ve dokusunu ‘Ezgi Sertel’le Lezzetin Haritası’ evlerinize taşımaya, devam edecek.

Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası

Star TV Gündüz Kuşağı programları Şöyle Devam Edecek:

11:00 Kaderimin Yazıldığı Gün, 
13:30 Evleneceksen Gel
17:00 Beni Affet
19:00 Star Haber

Star TV'de Akşam Kuşağında ise en çok izlenen dizilerden biri olan Paramparça dizisi yer alacak. Paramparça Yeni Bölümüyle Pazartesi 20.00'da Star'da olacak.

Peki Paramparça 61. bölümde neler yaşanacak?

İşte Paramparça 61. bölüm fragmanı: