Paramparça dizisinin başarılı oyuncusu Şükran Ovalı’ı önceki gün Bebek’te bir mekanda arkadaşlar ile birlikte kahvaltı yaparken görüntülendi. Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakmayan Ovalı, keyifli halleriyle dikkat çekti. İşte detaylar…
Nurgül Yeşilçay’ın Paramparça dizisinden ayrılmasının ardından ünlü jön Erkan Petekkaya ile aralarında bir türlü sular durulmuyor. Karşılıklı atışmaların ve açıklamaların bir türlü bitmediği polemikte son olarak Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya’ya “Mobbing” suçlamalarında bulunmuştu.

Dizi setindeki olaylar nedeniyle magazin gündemine gelen Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ı soran muhabirlere Ovalı, “Benim yorum yapabileceğim bir durum değil” açıklamasını yaptı.



Şükran Ovalı Kimdir?

Başarılı oyuncu Şükran Ovalı, 1 Nisan 1985 tarihinde, İzmir’de dünyaya geldi. Çocukluk yıllarını İzmir - bahçelievler’de geçiren Ovalı,

Şükran Ovalı (d. 1 Nisan 1985, İzmir) Türk oyuncu. Mustafa Urcan İlköğretim Okulu'nda okuduktan sonra Fevzi Çakmak Ortaokulu'ndan mezun oldu. Lise öğrenimini Göztepe’de tamamladıktan sonra İstanbul’a yerleşti.

Ovalı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk mezunudur. Oynadığı filmler arasında; Bez Bebek, Aşk Yakar, Alia, Ev, Kahramanlar, Bir Bulut Olsam, Reis, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Kötü Yol, Leyla ile Mecnun, Avrupa Avrupa, Şeref Meselesi, Cinayet ve Paramparça yer almaktadır. Ovalı, halen yayınlanmakta olan Paramparça dizisinde yer alıyor.