Ebru Öztürk kimdir?

Fenerbahçenin eski ünlü futbolcusu Tuncay Şanlı’nın sevgilisi olarak bir zamanlar magazin sayfalarında ve sosyal medyada adından sıkça söz ettiren Ebru Öztürk Survivor 2016 ünlüler takımında yerini aldı ve ilk maçlarda büyük başarı elde ederek Tuncay'dan çok şey öğrenciğini göstermiş oldu. 
 
Eski bir voleybolcu olan ve şimdilerde kariyerine model olarak devam eden güzel Survivor yarışmacısı Ebru Öztürk, 1984 yılında, İstanbul’da dünyaya geldi. Ebru Öztürk 32 yaşında ve çok başarılı bir isim.
 
Bir dönem Fenerbahçe voleybol yakımında forma giyen Ebru Öztürk, kariyerine model olarak devam etmektedir.

SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER KADROSU TAM LİSTE
 
Konya Selçuk Üniversitesinde eğitimini tamamlayan Ebru Öztürk, İstanbul Moda Haftası’nda başarıyla podyumda yerini almıştır.
 
Ünlü modacı Nejla Güvenç’in defilesinde meslektaşları ile podyumu paylaşan Ebru Öztürk, kendisini izlemeye gelen oyuncu sevgilisi Bekir Aksoy’un o sahnede yürürken, “Göğsün açıldı Ebru.” diyerek fısıldamasıyla gündeme gelmiştir.


SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER KADROSU TAM LİSTE
 
Eski sporcu, şimdilerde mankenlik yapan Öztürk, “Doktorlar” dizisinde yakından tanıdığımız Bekir Aksoy ile aşk yaşadığı dedikoduları ile uzun bir süre magazin gündeminde yer almıştır.

Survivor Ebru Öztürk
 
Ebru Öztürk, son olarak yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği fenomen Yarışma programı “Survivor 2016” ünlüler kadrosunda rakipleri ile yarışacak.