Survivor 2016  TV8'de ekranlarında Şubat ayında başlayacak. Acun Ilıcalı en iddialı yarışmalarından Survivor 206'nın kadrosunu oluşurmaya başladı. Daha önce teklif götürdüğü Yılmaz Morgül, İbrahim Yattara ve Yunus Günce'yi Survivor 2016 kadrosuna katmayı başaran Acun Ilıcalı son olarak ünlü manken Tuğba Özay'ı da yarışmaya dahil etti.

Yılmaz Morgül, İbrahim Yattara ve Yunus Günce’nin ardından TV8’de yayınlanacak ‘Survivor 2016’nın kadrosuna eski manken, şarkıcı Tuğba Özay da dahil oldu. Acun Ilıcalı ile görüşüp teklifi kabul eden Özay’ın yakınlarına “Açlığa dayanırım ama ailemden uzak kalmak benim için zor olacak” dediği öğrenildi. Yarışma 7 Şubat’ta ekrana gelecek.

SERHAT AKIN SURVİVOR'DA

Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın, Acun Ilıcalı ile fotoğrafını paylaştı ve altına "Tv8'de bombalar patlayacak çok yakında." notunu düştü. Bu durum Serhat Akın'ın da Survivor 2016'da yarışacağı yorumlarına neden oldu.

Yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın programı Survivor'un 2016 sezonunda yarışacak isimler yavaş yavaş belli olmaya başladı. Trabzonsporlu eski futbolcu Yattara'yı kadroya alan Acun Ilıcalı, Serhat Akın ile bir araya geldi.

Tuğba Özay


Serhat Akın instagram hesabından Acun Ilıcalı ile olan bir fotoğrafını paylaşarak, "Tv8'de bombalar patlayacak çok yakında. 2000 yılından beri tanıdığım Acun ağabeyimle bir araya geldik. Bende yeri ayrıdır" yazdı. Serhat Akın'ın bu paylaşımı "Survivor'a mı katılıyor?" sorularını akıllara getirdi.

Survivor 2016 Serhat Akın


Sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2016'nın kadrosunda üçüncü isim belli oldu.

Acun Ilıcalı, Yılmaz Morgül ve Yattara'dan sonra şimdi de Yunus Günçe'yi açıkladı.

Ilıcalı, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Survivor 2016 kadrosunun yeni ismi Yunus Günçe. Kendisine başarılar dileriz." ifadelerini kullandı