TV8'de yayınlanan Survivor 2016'da büyük final sona erdi. Büyük Finale kalan Serkay ve Atakan'dan hangisi şampiyon oldu? Survivor Büyük Finalde neler yaşandı? Atakan mı şampiyon oldu? Serkay şampiyon oldu mu? Survivor Büyük Finale Kalan Serkay Tütüncü ve Çağan Atakan Arslan kimdir?

Acun Ilıcalı'nın belkemiği olan ve reyting canavarı olarak da anılan Survivor 2016 nihayet sona erdi. Son bir yılda bine yakın şehit verdiğimiz bu dönemde yarışmaya ara vermeyen Acun ılıcalı çok büyük tepki çekmiş ve hatta yarışmayı şehitleri unutturmak için yayınladığı şeklinde yorumlar bile yapılmıştı.

Bilindiği bibi Survivor 2016'da son 5'e Nagihan, Damla, Semih, Atakan ve Serkay kalmıştı. Daha sonra önce Damla, arkasından da Nagihan ve Semih elenmiş finale Serkay ve Atakan kalmıştı.

Aslında Survivor 2016'nın en büyük favorisi olarak Nagihan gösteriliyordu. Hatta finale iki bayan yarışmacının Damla ve Nagihan'ın kalacağına kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak Nagihan hiç beklenmedik şekilde elendi ve yarışmaya kendi deyimiyle erken veda etti.

Nagihan Karadere

Çukurova'nın sıcak topraklarından Survivor'a katılan ve gönüllülere söylediği "erkekleriniz gelsin" meydan okumasıyla dikkatleri üzerine çeken Nagihan Karadere'yi izleyici finale bir adım kala şok bir kararla eledi ve hayallerini sona erdirdi.

Kıbrıs'a gideceği ilk kesinleşen yarışmacılardan Damla ise NAgihan'ın hemen ardından elenen yarışmacı olmuş ve büyük hayal kırıklığına uğramıştı. Damla finale kalsaydı büyük ihtimalle kazanan taraf olarak görülecekti.

Survivor Damla Can

Finale Gönüllülerden Serkay Tütüncü ve Ünlülerden ise Çağan Atakan Arslan katıldı. 30 Haziran 2016 Perşembe gecesi yayınlanan büyük finalde kazanan yarışmacı belli oldu.

SURVİVOR ŞAMPİYONU ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER KADROSU

SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER KADROSU


ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?

27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başladı. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanıştı ve o günden bu yana bir çok başarıya imza attı. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil ediyor, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkıyor.

Aatakan, 2011 yılında Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazandı ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirdi. TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Solider olarak söz ettirdi.

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biride, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır. 2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul'da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yaptı.

Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik yapmaktadır.

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Survivor 2016 Gönüllüler takımı kadrosunda iddialı duruşu ile dikkat çeken Serkay Tütüncü İzmir Tire doğumlu. 7 Şubat 1991 doğumlu olan Serkay Tütüncü Survivor'ın en genç yarışmacıları arasında.

Amatör futbolcu olan 1.78 boyunda ve 76 kilo ağırlığındaki Serkay Tütüncü, performansı ile finale kaldı.

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR