Survivor 2016, TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Bu güne kadar pek çok ünlü ismin yarışmaya katılacağıyla ilgili haberlerin gerçekliği de tartışma konuus oldu. Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin kadroda yer almazken sürpriz isimler Survivor 2016 Ünlüler kadrosunda dahil oldu.

Peki Survivor 2016 kadrosunda kimler var? Survivor 2016 ne zaman başlayacak? Survivor 2016 Ünlüler ve Gönüllüler takımlarında kimler yarışacak? İŞte bu soruların cevapları haberimizde yer alacak...

Özellikle Survivor 2016'nın Ünlüler kadrosunda sürpriz isimler var. Bunlardan biri İşte Benim Stilim yarışmacılarından Nihal Candan. İşte Benim Stilim'e tartışmalarıyla ve polemiklerle damga vuran Nihal Candan İşte Benim Stilim Ünlüler kadrosunda yer alacak.

Nihal Candan'ın Survivor 2016 Gönüllüler kadrosunda yer alması sosyal medyada da olay oldu. Nihal Candan hayranları şimdiden sosyal medyada Nihal Candan'ı desteklemek için fan sayfaları açmaya ve destek mesajları yazmaya başladı bile.

Nihal Candan Survivor 2016

Survivor 2016 yarışmasının bir diğer ünlü ve çok tartışılan yarışmacısı ise Tuğba Özay... Narin yapısıyla Tuğba Özay'ın Survivor'da ne yapacağı ve o zor şartlara nasıl dayanacağı merak konusu.

Survivor 2016 Ünlüler takımın tam kadrosu şu şekilde oluştu: Yunus Günçe, Yılmaz Morgül, Yattara, Ebru Öztürk, Tuğba Özay, Çağatay Atakan Arslan, Nagehan Karadere, Serkan Ercan, Ezgi Avcı, Eda Akkaya, 

SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER KADROSU KİMLER FOTOĞRAFLARI VE HAYAT HİKAYELERİ

Survivor 2016 Tuğba Özay

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER

Survivor 2016 Ünlüler takımıyla birlikte Gönüllüler takımı da belli oldu. Gönüllüler Takımında da bu dönem çok güçlü isimler var. Şubat ayında başlayacak olan Survivor 2016'da yarışacak olan Gönüllüler takımında yer alacak isimler kimler:

Yukarıda yazdığımız gibi Survivor 2016'nın en çok tartışılacak yarışmacılarından biri Nihal Candan'dı...  Peki diğer Gönüllüler yarışmacıları kimler?

Survivor 2016 Gönüllüler Takımı : İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Salu, Semih Öztürk

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER TAKIMI YARIŞMACILARI FOTO GALERİ VE HAYAT HİKAYELERİ

Survivor 2016 yarışması ve yarışmacılarıyla ilgili tüm gelişmeleri haberimizde takip edebilirsiniz..